ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"Ελληνοφρένεια" 23/5 (Βίντεο)


Η «Ελληνοφρένεια», η πιο αγαπημένη μας τηλεοπτική εκπομπή, από τις 27 του μήνα σταματάει την τηλεοπτική της παρουσία. Δημοσιεύματα φέρουν τους συντελεστές της να συνεργάζονται στο μέλλον με ραδιοφωνικούς σταθμούς (αναφέρονται οι ρ/σ του Χατζηνικολάου όπως και του ΔΟΛ) ή με την τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.

Επειδή, λοιπόν σύντομα θα μας λείψει παραθέτουμε σε βίντεο ολόκληρη την σημερινή τους εκπομπή.

Όπως είχαμε γράψει και σε περασμένη ανάρτησή μας:

Σαν την μύγα μέσα στο γάλα ξεχωρίζουν οι συντελεστές της ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής «Ελληνοφρένειας» από όλα τα δημοσιοκαφρικά υποκείμενα που στεγάζονται στα χαμαιτυπεία του Αλαφουζέικου συγκροτήματος ΜΜΕ.
Πληροφορίες λένε ότι από τον επόμενο μήνα δεν θα τους ξαναδούμε στους δέκτες μας αφού οι σχέσεις του Θύμιου Καλαμούκη βασικού δημιουργού της ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής «Ελληνοφρένειας» με την εργοδοσία έχουν φτάσει στο απροχώρητο και το τελευταίο επεισόδιο σημειώθηκε με αφορμή την απόφαση του Καλαμούκη –είχε προηγηθεί η άρνησή του να δεχθεί μείωση μισθού- να κατέβει στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ, με το ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει το ΚΚΕ.







Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ...(πράγμα που πείραξε τους απο πάνω). 

1 σχόλιο:

Vomolloxius Koba είπε...

Η σάτιρα Γιαννη δεν χαϊδεύει αυτιά, δεν είναι ανώδυνο αστειάκι. Τσούζει, φωνάζει, γελοιοποιεί, καυτηριάζει. Είναι αισχρή, σοκάρει, ξυπνάει, δημιουργεί θέμα, φασαρία. Είναι κιτς, δεν έχει τρόπους, είναι ανήθικη, είναι χοντροκομμένη. Χρησιμοποιεί σεξουαλικά υπονούμενα, βιολογικές λειτουργίες, σωματικές ατέλειες. Είναι η κοροϊδία των παιδιών στην αλάνα. Καθαρή ατόφια και αυθόρμητη. Είναι από τα λίγα όπλα των αδύνατων ανώνυμων, ενάντια στο ισχυρό δυνατό και επώνυμο. Είναι η ειρωνική αντίδραση στα κακώς κείμενα της όποιας εξουσίας στους αποκλεισμένους από τα κέντρα και τα παράκεντρα της εξουσίας.Αυτό είναι πού πειράζει!!