ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Συγχωνεύονται MEGA,ANT1,STAR και ALPHA με κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων τον Θοδωρή Κυριακού και σχολιαστές Βαρδή, Μπόμπολα και Πρετεντέρη!



Σοκ και δέος προκαλεί το τσουνάμι που χτύπησε τα ελληνικά ΜΜΕ, τους δύστυχους εκδότες και καναλάρχες.
Επιτέλους η δημοσιογραφική «πιάτσα»  ακουμπά την  κυριολεκτική σημασία της λέξης!
Σ αυτό βοηθάνε τα φρουτάκια, οι βίζιτες και τα ναρκωτικά που ετοιμάζεται ν απελευθερώσει η κυβέρνηση, για να κρατάει τις μάζες σε καταστολή.
Μέσα στον πανικό οι λουσάτοι εκδότες του lifestyle που χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ , ψάχνουν κορόιδα να σπρώξουν τα σαπάκια τους. Κανείς όμως δεν αγοράζει άχρηστο χαρτί στην εποχή του διαδικύου.
Οι ίδιοι αφού έκαναν την προσωπική τους μπάζα-με την βοήθεια άθλιων κυβερνήσεων και τραπεζιτών-ετοιμάζονται να φουντάρουν τα μαγαζιά τους , στην υγειά των κορόιδων που τους εμπιστεύτηκαν.
Οι μόνες εφημερίδες που πουλάνε είναι οι αθλητικές  και ειδικότερα των Γαύρων, που είναι μυστήρια ράτσα και δεν χαμπαριάζουν από τεχνολογίες και διαδίκτυο.
Γι αυτό κι ο Μαρινάκης αποφάσισε να εκδώσει την κόκκινη «Πράβδα», για να πουλήσει ο ίδιος το προιόν του.
Οι καναλάρχες τώρα που κι αυτοί είχαν συνηθίσει να κάνουν τις δουλειές τους με δανεικά από τις ξιπασμένες τράπεζες, βλέπουν πως όσο περνάει ο καιρός το αγγούρι μεγαλώνει. Αποφάσισαν λοιπόν να συγχωνευθούν, σαν τις φοιτήτριες από την επαρχία που συγκατοικούν 3 και 4 μαζί σε διαμερίσματα της Καλλιθέας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα θα συγχωνευθούν το Mega, ο ΑΝΤ1, το STAR και ο ALPHA,  εις σάρκα μία.
Στο νέο κανάλι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα εκφωνεί ο Θοδωρής Κυριακού, με σχολιαστές τους Βαρδή Βαρδινογιάννη, Γιώργο Μπόμπολα, και φυσικά τον Γιάννη Πρετεντέρη.
Όλοι οι υπόλοιποι εκδότες και καναλάρχες, θ ανοίξουν προσωπικά blogs στο διαδίκτυο για να ξεκατινιάζονται χαρμόσυνα.
Τις εφημερίδες τους θα τις θάψει ο «Πιτσιρίκος» με τα ίδια του τα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: