ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Μουρίνιο ακόμη κλαίει, και μαζί του ο μικρος''κλαψιάρης'' Ροναλντο ''Κα'ι'λας'' που εν χορό ρίχνουν τα βάρη στη διαιτησία.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...


Ο Πορτογάλος επιτέθηκε στη διαιτησία, η οποία κατά τη γνώμη του ευνοεί διαρκώς τους Καταλανούς, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του δεν έχει καμία πιθανότητα να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς της Βαρκελώνης.
«Έχω να κάνω μία ερώτηση. Είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια στους ημιτελικούς με την Μπαρτσελόνα. Πρώτο ο Όβρεμπο, μετά ο Μπουζάκα, τώρα ο Σταρκ. Το 2009 έπρεπε να περάσει η Τσέλσι, πέρσι η Ίντερ πέρασε από θαύμα, φέτος πάλι μας έκοψαν τα πόδια. Η Μπαρτσελόνα είναι καταπληκτική ομάδα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να τη σπρώχνουν συνεχώς. Είναι δύσκολο να συνεχίσουμε έτσι. Δυστυχώς έχουμε ήδη αποκλειστεί, παρότι δεν είναι δίκαιο αυτό. Μερικές φορές νιώθω αηδία που βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Στη Βαρκελώνη θα πάμε μόνο για να πέσουμε τιμημένα, χωρίς τον Πέπε, που αποβλήθηκε χωρίς να έχει κανει κάτι, χωρίς τον Ράμος, που μάζεψε κίτρινες χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς τον Μουρίνιο, αφού και εγώ αποβλήθηκα και δεν θα μπορώ να είμαι στον πάγκο», ήταν τα λόγια του "εκλεκτού".


Οργισμένος με τη διαιτησία ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σταρ της Ρεάλ εξέφρασε την άποψη ότι η Ρεάλ είχε τον έλεγχο του αγώνα πριν την αποβολή του Πέπε και συμπλήρωσε: «Πώς γίνεται όταν παίζουμε με την Μπαρτσελόνα να μένουμε πάντα με δέκα παίκτες. Με το 0-0 θα πηγαίναμε στη Βαρκελώνη και θα νικούσαμε με γκολ στην αντεπίθεση. Κάθε φορά τα ίδια όταν παίζουμε με την Μπαρτσελόνα. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Μας πήραν μία δική μας πρόκριση».

Όταν κλήθηκε μάλιστα να σχολιάσει τα δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι, άφησε αιχμές εναντίον του Αργεντινού: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τον θεωρούν καλύτερο από εμένα. Αν έπαιζα κι εγώ τόσες φορές κόντρα σε δέκα παίκτες όσο εκείνος θα βλέπατε διαφορά»!

Κουρασμένος από τη συμπεριφορά των διαιτητών δήλωσε και ο αρχηγός της Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας: «Με ρωτάτε να σχολιάσω την κόκκινη; Γιατί; Δεν έχετε δει ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια. Έχουμε πια κουραστεί να μένουμε με δέκα παίκτες κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Καταντάει γελοίο. Την φάση δεν την έχω δει καθαρά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι οι απευθείας κόκκινες δεν μπορούν να μοιράζονται σαν προσπέκτους»!

Η Μπαρτσελόνα

Ήπιους τόνους κράτησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι δεν έχει δει τη φάση της κόκκινης του Πέπε και συμπλήρωσε: «Αν νομίζουμε ότι είμαστε ήδη στον τελικό θα το πληρώσουμε. Σεβόμαστε τη Ρεάλ και θα είμαστε προσεκτικοί στη ρεβάνς. Είναι μεγάλη ομάδα και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Αλλά αφού σήμερα κερδίσαμε χωρίς τρεις αμυντικούς και με τον Ινιέστα έξω, νομίζω ότι μπορούμε να πάμε στον τελικό».

Στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Τσάβι. Ο δεύτερος αρχηγός των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι θα πάρει τηλέφωνο τους φίλους του παίκτες της Ρεάλ όταν εκείνοι δουν τη φάση σε ριπλέι και συνέχισε: «Ήταν καθαρή κόκκινη. Ήμουν ακριβώς δίπλα και φοβήθηκα ότι ο Ντάνι (Άλβες) τραυματίστηκε σοβαρά. Πάντως έτσι κι αλλιώς ήμασταν καλύτεροι. Μας αρέσει το όμορφο ποδοσφαιρο. Στο Κύπελλο κέρδισε η σκοπιμότητα και σήμερα το θέαμα».

Στο ίδιο πνεύμα οι δηλώσεις του Πικέ: «Δυστυχώς η Ρεάλ ψάχνει για δικαιολογίες. Η καλύτερη ομάδα κέρδισε και αυτό το είδαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Αυτοί κρίνουν αν αξίζαμε να νικήσουμε ή όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: