ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΟΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ!!!

Η ελευθερία μετακίνησης του ενός σταματάει στα διαφυγόντα κέρδη του άλλου. Οπως περίπου γίνεται μετά τις 28 Φεβρουαρίου οπότε τέθηκε σε ισχύ η τροπολογία στο νόμο για τις αστικές συγκοινωνίες και η άρνηση καταβολής τέλους στα διόδια έγινε αδίκημα του ΚΟΚ.
Η διαβόητη «τροπολογία - ντροπολογία», όπως την αποκαλούν από το κίνημα «Δεν πληρώνω» προβλέπει πρόστιμα ύψους 200 ευρώ, αφαίρεση πινακίδων και κατά περίπτωση αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας.



Με τις καταγγελίες των οδηγών Ι.Χ. για πρόστιμα να πληθαίνουν, το κίνημα «Δεν πληρώνω» ετοιμάζεται να καταθέσει από κοινού με πολλούς οδηγούς ομαδικές μηνύσεις. Τόσο κατά του διευθύνοντος συμβούλου της Αττικής Οδού, με το σκεπτικό της ηθικής αυτουργίας στη μη έκδοση πιστωτικών σημειωμάτων όσων δηλώνουν αδυναμία πληρωμής, όσο και του διοικητή της Τροχαίας Αττικής Οδού για παράβαση καθήκοντος. Με την έκδοση πιστωτικού σημειώματος ο οδηγός μπορεί να περάσει τα διόδια χωρίς να πληρώσει αλλά μεταθέτει την ημερομηνία πληρωμής για άλλη φορά.



Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από το κίνημα «Δεν πληρώνω», τα πιστωτικά σημειώματα μετά και την τροπολογία Ρέππα δεν δίνονται, με αποτέλεσμα οι μπάρες να μην ανοίγουν και να κατακρατούνται παράνομα οι οδηγοί. Οπως επίσης καταγγέλλουν μέλη του κινήματος, η Τροχαία σε αυτές τις περιπτώσεις παρακινεί τους οδηγούς να περάσουν τα διόδια για να μην παρακωλύουν τη συγκοινωνία και μόλις αυτοί περάσουν, τους κόβουν κλήση. Ομαδική επίσης αγωγή ετοιμάζουν να ασκήσουν κατά της «Νέα Οδός Α.Ε.» για το κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Μαλακάσα στις 07/03 με τα χιόνια.

Συνέντευξη σήμερα

Μετά και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στο Κιάτο και τις προσαγωγές μελών του κινήματος που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, το κίνημα «Δεν πληρώνω» καλεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου. Εκεί θα ανακοινωθούν όλες οι νέες πρωτοβουλίες, τόσο σε νομικό επίπεδο όσο και σε κινηματικές δράσεις.
Αλ.Κυρ. 


ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: