ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΒΟΛΟΣ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ


**Επίθεση με μπογιές από ομάδα 30 περίπου ατόμων δέχθηκε χθες νωρίς το βράδυ το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου στον Άγιο Νικόλαο. Την ευθύνη ανέλαβε με τηλεφώνημα στον «Ταχυδρόμο» ομάδα αλληλεγγύης στους κατοίκους της Κερατέας.
Τα άτομα, τα οποία σύμφωνα με τους αστυνομικούς είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες, κινήθηκαν προς το Αστυνομικό Τμήμα λίγο πριν τις 9 το βράδυ. Η παραμονή τους μπροστά από το Τμήμα ήταν ολιγόλεπτη και στη διάρκειά της πέταξαν δοχεία με μπογιά και έγραψαν σύνθημα συμπαράστασης στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, ενώ φώναξαν συνθήματα.
Η διαμαρτυρία έληξε άμεσα. Στις 21:18 άντρας που κράτησε την ανωνυμία του τηλεφώνησε στον «Τ», ενημερώνοντας για την επίθεση που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου σε ένδειξη αλληλεγγύης στους κατοίκους της Κερατέας και διέκοψε την τηλεφωνική επικοινωνία.
Στο Αστυνομικό Τμήμα έσπευσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Δημ. Κατσίκας, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά. Με κινήσεις-αστραπή κλήθηκε συνεργείο ελαιοχρωματισμού!!! και η οδός Αλεξάνδρας αποκλείστηκε μπροστά από το Τμήμα για όση ώρα διήρκησαν οι εργασίες κάλυψης του συνθήματος και της μπογιάς που έμεινε στην πρόσοψη του κτηρίου. Μέσα σε λίγη ώρα τα σημάδια της επίθεσης είχαν εξαφανιστεί.
Οι κάτοικοι της Κερατέας συνεχίζουν μετά από τέσσερις περίπου μήνες να βρίσκονται στους δρόμους, αντιδρώντας στη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, ενώ εκτεταμένες είναι οι συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις. Η περιοχή έχει μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη.

''Με κινήσεις-αστραπή...κλήθηκε συνεργείο ελαιοχρωματισμού!!!''


XAXAXAXAXAXAXAXAXA

Δεν υπάρχουν σχόλια: