ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Γκούφη ή Μαγκούφη ;



Τιμή και δόξα στο Μαγκούφη. Έπρεπε ο Μαγκούφης να είναι ο εθνικός μας ήρωας, ο πολιτικός που αποδεικνύει ότι δεν είναι και οι 300 ίδιοι. 

Δεν θα μείνει μαγκούφης από ψήφους ο Μαγκούφης στις εκλογές, για την ηρωική ενέργειά του να πληρώσει τα διόδια , ενώ ήταν ...
ανοιχτές οι μπάρες.

 Οι πολίτες έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και αντιδρούν λάθος τελευταία. Μιλάμε για τα επεισόδια με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  Χρ. Μαγκούφη , που μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» διαπληκτίστηκαν μαζί του , όταν εκείνος θέλησε να πληρώσει κανονικά το αντίτιμο των διοδίων στα διόδια του Μώλου.

Κακώς , πολύ κακώς δεν άφησαν τον Μαγκούφη να πληρώσει στα διόδια. Είναι η μοναδική περίπτωση βουλευτή, που δεν ήθελε να πληρώσει στο κράτος και όχι να πάρει.

Έπρεπε οι κύριοι του " Δεν πληρώνω'" αντί να πλακωθούν μαζί του και να τον παρεμποδίσουν, να τον σηκώσουν στα χέρια και να τον αποθεώσουν. Δεν είναι μικρό πράγμα ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, όταν μπορεί να γλιτώσει έστω και 2 ευρώ να θέλει με το ζόρι να τα καταβάλλει στο κράτος  ( και στους εργολάβους, εννοείται.).

Έπρεπε ο Μαγκούφης να είναι ο εθνικός μας ήρωας, ο πολιτικός που αποδεικνύει ότι δεν είναι και οι 300 ίδιοι ,που μπροστά στη μεγάλη πρόκληση να περάσει τσάμπα, σκέφτηκε το εθνικό συμφέρον να πληρώσει , με αποτέλεσμα να διαπληκτιστεί και να χτυπήσει και μια γυναίκα, όπως τον καταγγέλλουν. Δεν θα μείνει μαγκούφης από ψήφους ο Μαγκούφης στις εκλογές, για την ηρωική ενέργειά του.Τιμή και δόξα στο Μαγκούφη, τον Γκούφη της πολιτικής μας ζωής.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τι είναι η κάρτα "απεριορίστων πυροβολισμών"


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_5816.html#axzz1JILWUow8

Δεν υπάρχουν σχόλια: