ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ο ΑΣΠΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ. Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ,ΒΟΛΕΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.


Ότι είναι πατέρας είναι κατανοητό και το απέδειξε! Ότι είναι εργατο-πατέρας, όμως, δεν είναι κατανοητό γιατί το λέει μόνο, αλλά δεν το αποδεικνύει! Εντάξει, δεν είναι και το πιο δύσκολο κουίζ… Ποιος άλλος μπορεί να ‘ναι;; Είναι ο Μανωλιός… που όπως και το κόμμα του, άλλαξε και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς… Και πάμε πιο αναλυτικά: Ο υποστηριχτής των αποκλεισμένων, των...


αδικημένων και των κατατρεγμένων της εργατιάς, εργατοπατέρας, της ΝουΔου, Γιάννης Μανώλης, το 2006, θάβοντας για λίγο τα περί δικαίου αισθήματα που λέει ότι τον διακρίνουν και χάριν των οποίων εξανίσταται πυκνά συχνά στα τηλεπαράθυρα, διόρισε την κόρη του στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, πληρώντας κάθε προϋπόθεση αναξιοκρατίας και νεποτισμού!

Έτσι, για να ξέρουμε ποιος είναι τι..! Α! Και κάτι τελευταίο! Όταν η πιτσιρίκα, η αρμένισσα, η δικηγορίνα Μαρί Εγγισεγιάν του έκανε την ερώτηση σοκ στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, αν ίσχυε δημοσίευμα σε μπλογκ ότι διόριζε συγγενείς του, ο εργατοπατέρας έκανε το κουνέλι….
Ιδού λοιπόν και τα πειστήρια. Η Απόφαση Πρόσληψης της δικηγόρου κόρη του.., δεν του αφήνει περιθώρια να το αρνείται! Έτσι για να μην πέφτει απ’ τα σύννεφα όπως δήθεν "έπεσε" στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου!

''ΔΕΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ''




Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/04/blog-post_6039.html#ixzz1Ik5NfGZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: