ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Καταγγέλλει Μουρίνιο η «Μπάρτσα»

Το’ πε και το’ κανε. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν θα αφήσει αναπάντητες τις κατηγορίες του Ζοσέ Μουρίνιο περί επηρεασμού της διαιτησίας με «πλάγιους» τρόπους και κατ’ εξακολούθηση εύνοιά της. Στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του καταλανικού συλλόγου, που έγινε το απόγευμα, αποφασίστηκε να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Πορτογάλου προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης κι όσων δήλωσε μετά τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.
«Αποφασίσαμε να καταγγείλουμε τη συμπεριφορά του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA. Θεωρούμε πως με τις δηλώσεις του πλήττει το σύλλογό μας και αποφασίσαμε να αντιδράσουμε για την υπεράσπιση της τιμή της Μπαρτσελόνα. Θεωρούμε πως αυτό που έκανε αποτελεί προσβολή προς το σύλλογο, τους προπονητές, τους παίκτες και τους φιλάθλους μας», δήλωσε με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου, Τόνι Φρέισα. «Είναι απαράδεκτο να αμφισβητεί κάποιος τους τίτλους μας ή να αφήνει αιχμές για τη σχέση μας με τη UNICEF. Δεν αποτελεί πρόθεσή μας να ανεβάσουμε περαιτέρω τους τόνους, αλλά να τους κατεβάσουμε, καθώς θεωρούμε πως οι προπονητής θα πρέπει να μιλούν μόνο για το ποδόσφαιρο κι όχι για άλλα πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν βία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα της UEFA», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δηλώσει αμέσως μετά τον αγώνα: «Δεν ξέρω αν είναι η δημοσιότητα της UNICEF ή η φιλία της με τον Βιγιάρ και η ισχύς που έχει ως αντιπρόεδρος της UEFA, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλη δύναμη. Εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε καμία τύχη».

Σημειώνεται πως η Μπαρτσελόνα είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Άνχελ Μαρία Βιγιάρ στις εκλογές για την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, σε αντίθεση με τη Ρεάλ που είχε υποστηρίξει άλλη υποψηφιότητα.

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: