ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: «Αηδία» τα περί βύθισης πλοίων με μετανάστες...ΟΙ...''ΚΑΣΕΤΕΣ'' ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ.

Διέψευσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τις δηλώσεις του που φέρεται να έκανε ενώπιον κομματικού ακροατήριου στη Λάρισα ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγέρμου Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος σήμερα είχε συνάντηση με τον Παν. Ψωμιάδη.


ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΥΡΕΡ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???
http://www.neolaialaos.org/2011/04/blog-post_4286.html

«Σε μια ομιλία στη Λάρισα είχα πει ότι εμείς τους μετανάστες θα τους μειώσουμε στην ποσόστωση 2,5% - 3%. Εν συνεχεία και μετά από 10 λεπτά λόγου είπα προς την Τουρκία να ξέρει ότι το πάρτι της στο Αιγαίο τελειώνει, όσο υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση. Διότι εμείς όποιο αεροπλάνο δεν καταθέτει σχέδιο πτήσης θα καταρρίπτεται. Ομοίως και όποιο πολεμικό πλοίο παραβιάζει τα εθνικά ύδατα. Κάποιοι έκαναν κοπτική και ένωσαν αυτό το θέμα με το άλλο. Ε, υπάρχει στο επάγγελμά μας και η αηδία», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εκτίμησε ότι στο μυαλό του πρωθυπουργού είναι οι πρόωρες εκλογές, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Υπήρξε και μια εμπλοκή από τους βουλευτές τους που τον είπαν, εμμέσως πλην σαφώς, ανήθικο, λέγοντας ότι υπάρχει άλλη ηθική στην κοινοβουλευτική ομάδα και άλλη στην κυβέρνηση. Και προέκυψε θέμα εκλογών το Σαββατοκύριακο».
ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ 'Η ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: