ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κερατέα: Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση 04.04.2011 !!! (ολόκληρο “στράτευμα” στην Κερατέα… Πανστρατιά… θα το δείτε και θα απορείτε… δεν θα το πιστεύετε…)… … Προς τί τόσο μένος…[VID]


BlackMediterraneanPirate  05-04-2011

Εν δύο, εν δυό, τα στρατιωτάκια (στη μπανιέρα δυό-δυό…).
Παρά πόδα, αρμ! επ ομου αρμ!!! παρουσιάστε, αρμ!
Κλίνατε επί δεξ-ξ-ιάαα!


(Πηγή video: http://antixyta.blogspot.com )

‘Ερχονται κι οι “σύμμαχοι” , όπου να ΄ναι… Ο 6ος Στόλος που έδιωξαν οι Γιαπωνέζοι… αυτός. Θάρθουν κι αυτοί για να παρελάσουν. Στην Κακιά Θάλασσα και το Δασκαλειό! Στον Άη-Νικόλα και την Άσπρη Πούντα! Ενώ οι γαλλικές κι οι τουρκικές ναυαρχίδες ελέγχουν τα νερά έξω απ΄το Βρυσάκι και το Καρατζή.
Έρχονται κι οι υπόλοιποι “συμμαχοι” απ΄τη Λιβύη, μαζί με τους ξεχασμένους του Ιράκ (όσους ξέμειναν) και τους ρέμπελους βαρεμένους και τρομαγμένους του Αφγανιστάν (δεν έχει και θάλασσα εκεί/ τώρα που φτιάχνει κι ο καιρός, θα ρίχνουν και καμιά βουτιά / όλη η ISAF στην Κερατέα/ συνωστισμός φαντάρων στο Καρατζή και το Μαυροβούνι για μια βουτιά). Θ΄αφήσουν τη Λιβύη και θα πιάσουν το Θορικό.
Τα μαχητικά του Κατάρ και του Σαρκοζί θα βομβαρδίζουν το φουρνάρικο του Κυρ-Κώστα, το μανάβικο της κυρα-Τούλας και το συνεργείο του Κυρ-Τάκη, γιατί έκαναν το μέγα έγκλημα ν΄αντισταθούν στην εξουσία του ΔΝΤ και να μη δεχτούν την χωματερή και τις σκουπιδιάρες δίπλα στο χαλάκι της πόρτας τους!
Άντε, Κερατιώτες, μην παραπονιέστε! Φέρνουν και Ουκρανές για να μην νιώθουν μοναξιά τα στρατά! (Όπως έκαναν και στα Χανιά, στη Σούδα, πριν καμιά 15αριά μέρες).Ορίστε βγήκε και κάτι καλό!
Όλο παράπονα είσαστε και δήθεν δεν περνάτε καλά.

Αφού εμείς όλοι ξέρουμε ότι έχετε εκεί τα ΜΑΤ-ια του Giorg-άκη που σας “προσέχουν”. Έτσι μας είπαν από την Megali Tileorasi, που Σκάει με μια Μεgάλη Αντέννα που τρέμει στην παραλία, σια-χνεται στα γαλανά ουράνια και καμπουρ-ιάζει καψ-ωμένη στον ήλιο, ενώ pretends ότι είναι λυριτζής κερατιώτης που κάνει οικονομ-ία, όταν μέσα στη μαύρη νύχτα, προσπαθούσαμε, στα κρυφά, ο ελληνικός λαός να μάθουμε τα νέα απ΄την Ντόυτσε Βέλλε των μπλοκγς της Lavreotikis, του Ovriokastrou και του Antixyta.
Ειδικά ναυλωμένα Charter και C-130, γεμάτα δίμετρες καλονές θα προσγειώνονται σύντομα στους τιμημένους λόφους του περήφανου Οβριόκαστρου, του Κουμαροδιάσελου και του Χάρβαλου, ενώ στο Κερατοβούνι και τον Κόκκινο Βράχο θα προσγειώνονται Άγγλοι αλεξιπτωτιστές, για να τις παραλάβουν από πρώτο χέρι και να σας τις παραδώσουν, όταν Τούρκοι σύμμαχοι (…) των Υποβρυχίων Καταστροφών θα βγαίνουν απ΄τα μπαταρισμένα μας γερμανικά υποβρύχια που γέρνουν, μαύρη νύχτα, στην παραλία του Τουρκολίμανου, για να κλέψουν τα δαντελωτά στριγκάκια και τα πολύχρωμα μποξεράκια απ΄τις μπουγάδες σας στο Βρυσάκι, ώστε να τα παραδώσουν την επομένη και ώρα 7ην πρωινήν με το ξημέρωμα ως λάφυρα και αποδείξεις της Μεγάλης Απόβασης στον Μέγα Αρχιερέα του ΔΝΤ.

Εσείς, όμως, εκεί, περήφανοι Αρβανίτες! Ετοιμάζετε τηλεχειριζόμενες βόμβες, ρουκέτες εισαγωγής, που χειρίζονται Αλβανίδες απ΄το Τεπελένι, μισθωμένες στα μουλωχτά από Ελληνικό Κόμμα με μονοψήφια νούμερα που κοιτάει τον αριστερό του ώμο-ονόματα δε λέμε- και παλιοί αξιωματικοί σας στέλνουν απ΄τον τιμημένο λόφο του Οβριόκαστρου τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια ή ελικόπτερα αερομοντελισμού, γεμάτα εκρηκτικά, τα οποία υποτίθεται ότι θα «οδηγούσαν» διά τηλεχειρισμού στα μηχανήματα του χώρου ταφής, έτσι όπως διοχέτευσε τις απόρρητες πληροφορίες για τα καταχθόνια στρατηγικά σας σχέδια ,πριν λίγες ημέρες, ελληνική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας τις Κυριακές!
Στα χαρακώματα! Οι γυναίκες σας να πλέκουν κάλτσες για τα υγρά βράδια του αγώνα. Τα παιδιά σας φορούν όλα μαύρα, ανεξαρτήτου ηλικίας, βρέφη, νήπια και έφηβοι, όλα με μαύρα ρούχα και κουκούλες, κρατούν τους ασυρμάτους-λάφυρα και ύποπτα μπουκάλια μπύρας, άξια για σύλληψη (γιατί ήπιες μπύρα χθες το βράδυ; ε; ύποπτο…τι τόκανες το μπουκάλι; φέρτο να το δω. Απόδειξέ μου ότι ήπιες μπύρα, ενώ έτρωγες το σουβλάκι σου κι ότι δεν έβαλες βενζίνη μέσα στο μπουκάλι! Ποιος πίνει τόσες μπύρες σπίτι σας; Ε; Να πίνετε πορτοκαλάδα και κρασί χύμα. Και νερό. Απ΄αυτό με τα χημικά των δακρυγόνων μέσα! Τιμωρία για την απειθαρχία σας. Απαγορεύονται οι μπύρες! Ειδικά αυτές με το μπουκάλι το καφέ ή το πράσινο με το καπάκι το μεταλλικό)!
Όλα τα στρατά, όλοι οι ένστολοι, όλο το νατο, οι σύμμαχοι κι ο οηε στην περήφανη Κερατέα.
Το τιμημένο Οβριόκαστρο βιώνει το «Έπος του 2΄10 – 2΄11»! Κι εμείς μαζί του!
ΟΛΟΙ  ♥  ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ!
Λευτεριά στους λόφους του Οβριόκαστρου και τα΄ακρωτήρια του!
Αδέρφια: αέρααααααα! ΟΧΙ!


(Ήταν μερικά στιγμιότυπα από το Περήφανο Κερατιώτικο «Έπος του 2΄10 – 2΄11»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: