ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

VIDEO: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HAARP ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.


Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ.

Ο πρόσφατος σεισμός στην Ιαπωνία έριξε περισσότερο νερό στο μύλο... Οι συνομωσιολόγοι όλης της Γης, επαναφέρουν στη δημοσιότητα όσες πληροφορίες θεωρούν σημαντικές για να επιβεβαιώσουν τη θεωρία τους: Η τεχνολογία HAARP, που κατά κύριο λόγο αναπτύσσουν Αμερικανοί επιστήμονες με στοιχεία από τις ανακαλύψεις του Νικολά Τέσλα, όπως υποστηρίζουν οι συνομωσιολόγοι, μπορεί να προκαλέσει ακόμη και σεισμούς, ιδιαίτερα μεγάλης έντασης. Εντάσσουν, μάλιστα, την συγκεκριμένη τεχνολογία στη "νέα εποχή", όπου οι νικητές των πολέμων δεν θα καθορίζονται από όσα γίνονται στο πεδίο της μάχης, αλλά από τη χρήση νέων τεχνολογιών και όπλων.
Δείτε παρακάτω ένα video που ανέβασαν στο Youtube και υποστηρίζουν ότι έχει γυριστεί στις 12 Μαρτίου, και δείχνει τα "περίεργα" σύννεφα πάνω από πόλη της Ιαπωνίας:



 Μπορεί να είστε δύσπιστοι, ωστόσο δείτε και το ακόλουθο video, όπου ο Ούγκο Τσάβες, Πρόεδρος της Βενεζουέλας, υποστηρίζει ότι "Οι ΗΠΑ προσπαθούν να παίξουν το ρόλο του Θεού: Δοκιμάζουν όπλο που δημιουργεί σεισμούς".


Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: