ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Nikola Aleksic: Tα μεταλλαγμένα προϊόντα και οι αεροψεκασμοί (ChemTrails) που διενεργούν είναι γενοκτονία![VID]


Το θέμα των χημικών αεροψεκασμών φαίνεται πως επιτέλους άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστό και όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν και παίρνουν ανοιχτά θέση. Το γεγονός πως γίνονται και πολύ πετυχημένες συνδέσεις του ζητήματος με άλλες μεθόδους γενοκτονίας και ευγονικής είναι ακόμη πιο ελπιδοφόρα, μιας και οι έρευνες μας από χρόνια είχαν εντοπίσει τον συνδετικό κρίκο όλων των απάνθρωπων μεθόδων...

Το ακόλουθο μου το έστειλε το Ήπειρος-Ελλάς...

Δείτε τα ίχνη του δηλητήριου που προέρχοντα από διακριτικά αεροπλάνα που καθημερινά μας αντιμετωπίζουν σαν παράσιτα...
........Εις βάρος μας πραγματοποιούνται πειράματα in vivo όπως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου. Εις βάρος μας διενεργείται φανερα μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
........Απαιτώ δημόσια από το στρατό της Σερβίας να υπερασπιστεί το λαό του και τον ουρανό της Σερβίας. Θα πρέπει να καταστρέψουν τα αεροπλάνα και τους εγκληματίες που διενεργούν γενοκτονία στο σύνολο του πληθυσμού.
........Έχετε επίγνωση των επιπτώσεων της προδοσίας σας; Πιστεύετε πως τα παιδιά σας θα εξαιρεθούν της γενοκτονίας;
Στρατιώτες υπερασπισθείτε τον ουρανό της Σερβίας. Ορκισθήκατε στο λαό σας και όχι σε ξένους ηγέτες που ποδοπατούν τη χώρα.......
Πατήστε πάνω στο κουμπί cc για τους υπότιτλους.



Το ζήτημα όμως που παραμένει είναι ΠΩΣ θα δωθεί ένα ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος σε αυτές τις μεθόδους και ΠΩΣ στο εν τω μεταξύ να προστατεύσουμε κατάλληλα τους εαυτούς και τους αγαπημένους μας -ειδικά τις επόμενες γενιές. 

Σχετικές προτάσεις έχουμε κάνει πολλές, όμως μήπως να βάζαμε μπρος και τη δύναμη της γυναίκας? αυτό που λέγαμε στη χθεσινή ανάρτηση?
Θα ήταν μια πολύ ωραία ευκαιρία να ενωθούν όλες οι γυναίκες και να παύσουν οποιαδήποτε σχέση με όποιον έχει συμμετοχή ή υποστηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο τέτοιες καταστροφικές και απάνθρωπες μεθόδους... Εννοείται και όλοι οι άνδρες που ήδη συμφωνούν και αντιτίθενται γενικότερα στην καταστροφολαγνεία και τις καταστροφικές σκέψεις- Στόχος μας ας είναι η ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
http://vickytoxotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: