ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Εργοδοτική τρομοκρατία στην IΜΑΚΟ του Π. Κωστόπουλου


Φαίνεται ότι για τον Πέτρο Κωστόπουλο το τμήμα επιμέλειας διόρθωσης είναι περιττό στα περιοδικά του. Έτσι, αυτή τη στιγμή η διεύθυνση προχώρησε στην απόλυση και τρίτης συναδέλφισσας από το ίδιο τμήμα, εμποδίζοντάς την ομοίως να ανέβει στο γραφείο της. Είναι σαφές ότι πρέπει άμεσα οι εργαζόμενοι στην ΙΜΑΚΟ να αντιδράσουν άμεσα στο κλίμα τρομοκρατίας και συλλογικά να αρνηθούν τις απολύσεις των συναδελφισσών.

Οι συναδέλφισσες Αγγελική Τσάππου και Μαίρη Κοντογεώργου, από το τμήμα διόρθωσης/επιμέλειας, ενώ πήγαιναν κανονικά να εργαστούν, ήρθαν αντιμέτωπες με την προσωπάρχη της εταιρίας που τις περίμενε με το έγγραφο των απολύσεων στο χέρι, απαιτώντας να υπογράψουν και εμποδίζοντάς τες να ανέβουν στα γραφεία τους.



Οι συναδέλφισσες σπάζοντας τον τσαμπουκά της εργοδοσίας, αρνήθηκαν να υπογράψουν τις απολύσεις, εισήλθαν στα γραφεία τους και ειδοποίησαν άμεσα τους εκπροσώπους της ΕΣΠΗΤ να προσέρθουν στην επιχείρηση. Η εργοδοτική τρομοκρατία συνεχίστηκε με το περιπολικό που κατέφθασε στο κτίριο, έπειτα από εντολή της διεύθυνσης. Ακόμα και οι αστυνομικοί στάθηκαν αμήχανοι στην απαίτηση της διεύθυνσης να απομακρύνει τις εργαζόμενες από το κτίριο, εκφράζοντας «ηθικές» ενστάσεις. Λόγω αυτού η διεύθυνση θα προχωρήσει σε μήνυση στις εργαζόμενες για παραβίαση ιδιωτικού χώρου. (!!!)
Το ότι η Α. Τσάππου είναι συνδικαλιστική εκπρόσωπος του σωματείου της ΕΣΠΗΤ, υποδηλώνει για ακόμα μία φορά την στοχευμένη επίθεση των αφεντικών ενάντια σε όσους αντιστέκονται και προβάλουν αναχώματα στις διαθέσεις τους.
Από την πλευρά μας εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις συναδέλφισσες και καλούμε κάθε συνάδελφο/α όπου και αν εργάζεται να σταθεί στο πλευρό τους.
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ

Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ/ΙΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

http://katalipsiesiea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: