ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Έρχονται αλλαγές στον Blogger


Στο συνέδριο SXSW συμμετέχει και ο Blogger και έχει να μας προϊδεάσει για μερικές ενδιαφέρουσεςαλλαγές που έρχονται το 2011 στην πλατφόρμα μας. Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν μερικά screenshots για τις αλλαγές στον editor(όπου γράφουμε άρθρα) και στον Πανόπτη.



Το South by Southwest(SXSW), είναι μια σειρά από συνέδρια και φεστιβάλ που αφορούν

  1. ταινίες
  2. μουσική
  3. διαδραστικότητα(interactive)
και πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο, άνοιξη, στο Austin του Texas. Το SXSW Interactive κομμάτι προφανώς προσελκύει ανθρώπους του internet(σχεδιαστές-προγραμματιστές αλλά και επιχειρηματίες).  Νέες ιδέες και creative technologies λοιπόν. Οπότε και ο δικός μας ο Blogger(που υπερηφανεύεται ότι τα πήγε καλά πέρσι(video)) συμμετέχει εδώ. Λέγεται ότι το SXSW είναι ο παράδεισος των εφαρμογών επίσης.

Ο Blogger λοιπόν μας προιδεάζει για το πως θα είναι ο νέος editor. Δείτε:

Blogger's new Post Editor, 2011

και να πως θα είναι και ο Πανόπτης

New Dashboard, Blogger 2011


Στον Πανόπτη παρατηρούμε ότι έχουν μεταφερθεί στη αριστερή στήλη τα blog που διαθέτουμε και παρακάτω υπάρχουν σύνδεσμοι για εύκολη μετάβαση σε Adsense, Google Reader, Picasa, Εργαλεία Webmaster κλπ. Στην κύρια σελίδα βλέπουμε τα blog που τυχόν παρακολουθούμε. Προφανώς, αν κάνουμε κλικ στα δικά μας θα δούμε τα άρθρα τα δικά μας εδώ. Νέο άρθρο και σύνδεσμο για μετάβαση σε Πανόπτη από αριστερή στήλη.

Πάνω, βλέπουμε ότι αλλάζουμε αν θέλουμε γλώσσα εύκολα!

Στον post editor, εκτός από μοντέρνο look υπάρχει και το κουμπί location! Τοποθεσία. Άρα βάζουμε και την τοποθεσία μας(όταν γράφουμε συγκεκριμένο άρθρο), αν θέλουμε...Το options δεν ξέρω τι κάνει. Οι ετικέτες μπαίνουν στο κουτάκι πάνω....

Να δούμε πότε θα έρθουν οι αλλαγές. Τι λέτε; Πως σας φαίνεται;




http://www.sotostips.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: