ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

“Καθαρά τα όπλα” - Άκαρπες οι έρευνες

"Καθαρά" έδειξαν τα όπλα των τριών  κακοποιών, που στοίχισαν τη ζωή των δύο νεαρών αστυνομικών μετά τη βαλλιστική εξέταση, καθώς όπως φαίνεται δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.
Εν τω μεταξύ ένα καλοστημένο «δίχτυ» ερευνών έχουν απλώσει οι αστυνομικές αρχές στο λεκανοπέδιο Αττικής για τον εντοπισμό των αδίστακτων εγκληματιών που δολοφόνησαν εν ψυχρώ δυο άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Παρά τις συστηματικές προσπάθειες πάντως, οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής και οι δολοφόνοι παραμένουν άφαντοι.
Δεκάδες μπλόκα έχουν ήδη στηθεί σε κεντρικούς και μη δρόμους του νομού, στο πλαίσιο της γιγαντιαίας επιχείρησης, ενώ η αστυνομία προχωρά και σε προσαγωγές υπόπτων.
Θα «μιλήσουν» τα ευρήματα

Στην κατεύθυνση της εντατικοποίησης των ερευνών, μετείχαν από τη πρώτη στιγμή τουλάχιστον 200 αστυνομικοί, οι οποίοι όλη τη νύχτα «χτένιζαν» την ευρύτερη περιοχή του Ρέντη. Με όπλα στα χέρια, έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, πραγματοποιούσαν έρευνες από σπίτι σε σπίτι, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος των δραστών.
Μοναδικά ευρήματα που πιθανόν να «μιλήσουν» και να πουν πολλά για τη ταυτότητα της συμμορίας, είναι το κλεμμένο όχημα που άφησαν πίσω τους και ο οπλισμός που βρέθηκε εντός αυτού. Τα βαμμένα με το αίμα αστυνομικών όπλα, είναι ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, τα οποία βρίσκονται ήδη από χθες κάτω από το μικροσκόπιο του εγκληματολογικού εργαστηρίου.
Νεώτερη πληροφορία από τη ΓΑΔΑ αναφέρει ότι στους άντρες της ΔΙΑΣ είχε δοθεί εντολή να προσεγγίσουν το χώρο όπου είχαν καταφύγει οι δράστες στο Ρέντη, με σβησμένους τους φάρους στα οχήματά τους μέχρις ώτου καταφτάσει στο σημείο περιπολικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: