ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ"...ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ


*Ρόλο σωτήρα και ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων, προσπαθεί να παίξει ο Γ. Καρατζαφέρης, ή τουλάχιστον αυτό φαντάζεται για τον εαυτό του. Μετά το ανεπτερωτικό 9%, που λαμβάνει σε πρόσφατη δημοσκόπηση, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, μας είπε ότι είναι περήφανος για το μνημόνιο και για το κόμμα του, που με την ψήφο του συνέβαλλε στην εφαρμογή του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα είχαμε πτωχεύσει από πέρυσι τον Μάϊο. Η ακριβής δήλωσή του έχει ως εξής
"Είμαι υπερήφανος που υπάρχει σήμερα η Ελλάδα, χάρη και στη δική μου ψήφο. Δεν θα υπήρχε. Θα είχαμε πτωχεύσει και θα είχαμε τελειώσει από πέρσι τον Μάιο".Άρα χωρίς και αυτόν, η Ελλάδα δεν θα υπήρχε σήμερα. Άρα καλά που υπάρχεις και συ Γιώργο, αλλιώς ποιος ξέρει πού θα ήμασταν τώρα...(εδω γελαμε)
Είναι πραγματικά εξοργιστικό, να παρουσιάζονται αυτοί οι άνθρωποι σαν εθνοσωτήρες και ρυθμιστές της ζωής μας, με το έτσι θέλω και να δημιουργούνται αυτές οι εντυπώσεις. Αν δηλαδή ο κ. Καρατζαφέρης δεν είχε στηρίξει την λύση του μνημονίου, θα το είχαμε αποφύγει, ή μήπως θα τον κατηγορούσε κανείς για προδοσία; Βλέποντας το πολιτικό μέλλον της Ελλάδας, το οποίο αναγκαστικά πια περνάει μέσα από αυτούς τους μηχανισμούς, ο Καρατζαφέρης απλά προετοιμάζει τον πολιτικό του ρόλο, που θα κληθεί να παίξει στην περίπτωση της συνεργασίας για την διακυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο, πως στην ίδια συνέντευξη δήλωσε:
"Δεν έχω λόγο να ζητώ αυτή τη στιγμή από κανέναν οποιαδήποτε συνεργασία. Οποιοσδήποτε φοβάται ότι θα χάσει το τρένο της γραμμής, αν θέλει, και διεύθυνση και τηλέφωνο έχω και ανοικτός άνθρωπος είμαι. Δεν είμαι άνθρωπος που έχει κατεβάσει ρολά…"
Σημειώνει, τέλος, ότι "αν κάποιος κάποια στιγμή, κάτω από μια πίεση των καιρών, ζητήσει από εμάς τη βοήθεια της συγκυβέρνησης, έναν όρο θα βάλουμε. Να διώξουμε τους μετανάστες".

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ 9% ΕΙΝΑΙ ΣΕ...ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ,
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: