ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ...


«Θέλω να ξέρετε πως από μένα θα ακoύτε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας», τόνισε με ύφος που δε σήκωνε αντιρρήσεις ο πρωθυπουργός, ξεκινώντας την ομιλία του χτες στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και μέχρι να τελειώσει είναι σίγουρο ότι είχε πείσει τους πάντες.
Ενδεικτικά να παραθέσουμε ορισμένες χτυπητές αλήθειες από το στόμα του πρωθυπουργού: «Θέλω να ξέρετε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Οτι οι αλλαγές αυτές θα φέρουν καρπούς. Οτι οι θυσίες πιάνουν τόπο. Και αν ακόμη γύρω μας μοιάζει έρημος, στο βάθος είναι ο κόσμος που δεσμευτήκαμε να χτίσουμε για τα παιδιά μας»... Μεγάλη αλήθεια είναι επίσης ότι η δραματική αύξηση της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης του λαού είναι δημιουργήματα ...της εναλλακτικής πολιτικής του μνημονίου! Ιδού:
«Οσοι μας κάνουν εύκολη κριτική για το μηχανισμό στήριξης ας μας πουν την εναλλακτική τους πρόταση. Ευθαρσώς. Διότι μία ήταν η εναλλακτική πρόταση: Η εναλλακτική θα 'ταν η φτώχεια και η μιζέρια. Οι μαζικές απολύσεις από ΔΕΚΟ και Δημόσιο. Η πιθανή μας έξοδος από το ευρώ. Κλειστές οι τράπεζες, χρεοκοπημένες οι εταιρείες».
Δηλαδή, εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι...
Η ύψιστη αλήθεια είναι φυσικά ότι όλα τα κάνει για την πατρίδα.
Με τον Στρος Καν λοιπόν συζητούσε πριν και από τις εκλογές όχι βέβαια για να φέρει το ΔΝΤ για να βοηθήσει να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα αλλά για την «Ελλάδα ρε γαμώτο»: «Φυσικά για την πατρίδα μίλησα και θα μιλώ με τους πάντες.
Με κάθε αρμόδιο ανά την υφήλιο, με κάθε έναν που θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα», υποστήριξε με δικαιολογημένη αγανάκτηση...
Τόση αλήθεια μαζεμένη πράγματι δεν αντέχεται.
Πάνω απ' όλα όμως δεν αντέχεται ο εμπαιγμός και η καταστροφή της ζωής του λαού. Και αυτό και το γνωρίζουν και το φοβούνται.



http://tasosnastos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: