ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΕΙΛΕ ΤΟ ΓΕΣ...ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ!


Πραγματικά, η Ακροδεξιά φαίνεται ότι έχει χάσει το μέτρο.
Απολαμβάνοντας τη προνομιακή φιλοξενία στα παράθυρα των 8:00 και στις παντοειδής κουτσομπολίστικες, μαγειρικές, προπαγανδιστικές εκπομπές, που της προσφέρουν οι φίλοι καναλάρχες και εκδότες, σε όλο αυτό το βρωμερό φάσμα της Διαπλοκής εφοπλιστών-βιομηχάνων-τραπεζιτών-εμπόρων και βιομήχανων όπλων με το πραγματικά πολιτικό τους προσωπικό που απαρτίζουν οι  αστοί πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.
Αναλαμβάνοντας την έκφραση των πιο ακραίων απαιτήσεων του κόσμου του πλούτου, από το διωγμό των μεταναστών την Ευρώπη Φρούριο με τα Τείχη του Αίσχους, μέχρι την απαγόρευση των απεργιών και πορειών στο κέντρο της Αθήνας, από την καθήλωση των μισθών στα 300 ευρώ και την εξαφάνιση κάθε εργατικού δικαιώματος μέχρι το ξεπούλημα όλου του κοινωνικού πλούτου σε ελληνικό και ξένο κεφάλαιο.
Ψηφίζοντας μαζί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ  το αντικοινωνικό Μνημόνιο, την επιβολή του Κοινωνικού και Εργασιακού Μεσαίωνα, τις συμφωνίες με το ΝΑΤΟ, παίζοντας ρόλο πλασιέ εξοπλιστικών προγραμμάτων, υπερασπιζόμενη τη βαρβαρότητα των Δυνάμεων Καταστολής
Πλέον πιστεύει ότι βρίσκεται προ των Πυλών της Εξουσίας!
Μπορεί ο Καρατζαφέρης και ο ακροδεξιός συφερτός του ΛΑΟΣ να ονειρεύονται υπουργικούς θώκους ή ακόμη και πρωθυπουργία σε συγκυβερνήσεις ή κυβερνήσεις οικουμενικής επιβολής των συμφερόντων των εργοδοτών και καταστολής των κοινωνικών αντιδράσεων από το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Κουβέλη-Μπακογιάννη.
Αλλά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πάντα πιο εξτρέμ, φαντασιώνεται Πραξικόπημα!
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με τους χυδαίους σχολιασμούς της προσπάθειας υπεράσπισης των δικαιωμάτων των φαντάρων και της ανάπτυξης μαζικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και την Καταστολή των κοινωνικών κινημάτων.   
Πιστεύουμε όμως ότι η τελευταία παρέμβαση του ΓΕΣ, το οποίο μετά την έκφραση παραπόνων των στρατιωτών και τις δημόσιες καταγγελίες τους πήρε θέση, πραγματοποίησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και καταδίκασε τα εθνικιστικά τραγούδια που μετά από διαταγή εκπαιδευτή ακούστηκαν στην προετοιμασία παρέλασης των Νεοσυλλέκτων της Σειράς Φεβρουαρίου στο ΚΕΝ Κορίνθου, προκάλεσε την ανησυχία των αξιωματικών που πλέον συνειδητοποιούν ότι η αποφασιστική στάση των υφισταμένων τους μπορεί να τους επιβάλλει την τήρηση των νόμων και των κανονισμών, αλλά και την έκφραση οργής από την Χρυσή Αυγή.
Η δολοφονική οργάνωση, πλέον χάνει το έλεγχο και παρασύρεται σε δηλώσεις που αποκαλύπτουν τον πραγματικό της στόχο. Κατά τη διάρκεια σύντομης αρθρογραφίας, φτάνει να Απειλήσει το ΓΕΣ και να προειδοποιήσει για τις πράξεις τις σε μελλοντικό πραξικόπημα!
Ας δούμε: «οι χαρτογιακάδες του ΓΕΣ που προφανώς θέλουν στα στρατόπεδα να ακούγονται συνθήματα τύπου -ΜΠΟΖΟ ΜΠΟΖΟ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ- δεν θα γλυτώσουν το Στρατοδικείο μαζί με άλλους μη ένστολους υπονομευτές της εθνικής κρατικής υπόστασης και του προσκυνήματος στη Νέα Τάξη».
Η παραπάνω διατύπωση αξίζει σχολιασμού καθώς αποκαλύπτει τις πνευματικές  και καλλιτεχνικές ανησυχίες των ναζιστών, αλλά κυρίως φανερώνει ότι ο λαϊκισμός, η ξενοφοβία, ο εθνικιστικός παροξυσμός, η μισαλλοδοξία, ο κούφιος αντιμπεριαλισμός απλώς καμουφλάρουν το βαθύτερο και πραγματικό στόχο, που δεν είναι άλλος από το Στρατιωτικό Πραξικόπημα!
Οι ναζιστές μπράβοι του αστικού συστήματος εξουσίας, απειλή για κάθε αιρετική πολιτική-πολιτιστική-δημοσιογραφική φωνή, τα φερέφωνα και οι χαρτζιλικωμένοι των πολεμικών βιομηχανιών, οι φασίστες συνεργάτες των Τίγρεων του Αρκάν υπεύθυνοι και καταζητούμενοι ως κατηγορούμενοι για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας   στη Σρεμπρένιτσα, οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι συνεργάτες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ σε κάθε εργατική και νεολαιίστικη κινητοποίηση, τα μέλη των Λεσχών Εφέδρων με την πλούσια ρατσιστική δράση στον Άγιο Παντελεήμονα που χρηματίζονται και ελέγχονται πολιτικά από το ΥΠΕΘΑ, απειλούν με την επικράτηση του Εθνικοσοσιαλισμού και την επιβολή της κοινωνίας του Φαιοπράσινου Τρόμου.
Μέχρι τώρα, Κάθε κίνημα είχε τον Ακροδεξιό του: Λευκίμη-Κερατέα, μαθητικές-φοιτητικές καταλήψεις, αγροτικά μπλόκα και εργατικές πορείες, πάντα βρήκαν μπροστά τους και ενάντια τους το ΛΑΟΣ, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το φασιστικό τραμπουκισμό απαραίτητο συμπλήρωμα της ακραίας κρατικής καταστολής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. 
Στα Στρατόπεδα, έχοντας ως πρόφαση την καλλιέργεια του «Ανδρισμού» και «την επιβολή του Νόμου και της Τάξης», παραβιάζουν στυγνά τους νόμους και τον Στρατιωτικό κανονισμό που προβλέπει τον σεβασμό των δικαιωμάτων των Φαντάρων.
Θέλουν όμως να επιβάλλουν την ανομία και τις παράλογες ιδέες τους που είναι βουτηγμένες στο αίμα και το μίσος.
Θέλουν μια κοινωνία στρατόπεδο με ελεγχόμενη την συνείδηση-σκέψη-πράξη της εργαζόμενης πλειοψηφίας, με ομοιομορφία, ιεραρχία και επιβολή της Δικτατορίας των Νόμων του Κέρδους.
Νόμος είναι το Δίκιο του Εργοδότη γιατί το λέει ο Καρατζαφέρης, ο Μιχαλολιάκος, η Τρέμη και ο Πρετεντέρης!
Θεωρούμε ότι η αστική δημοκρατία, η δικτατορία της αστικής  τάξης δηλαδή με κοινοβουλευτικό μανδύα που διαδέχτηκε το Πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, απεμπολεί τα όποια ριζοσπαστικά στοιχεία που επέβαλε ο άνεμος της Μεταπολίτευσης στη χώρας μας και μετατρέπεται σε Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό των αστικών κομμάτων εξουσίας, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, των εργοδοτών και των καναλιών, βρίσκει την συνέχεια της στον καμουφλαρισμένο Φαιοπράσινο Ολοκληρωτισμό του Άδωνη, Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής.
Είναι όλοι αυτοί,  συνεργάτες χωρίς κουκούλα αλλά με τηλεοπτικά μικρόφωνα, που με μπροστάρη την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, , προπαγανδίζουν, απειλούν, συκοφαντούν, τρομοκρατούν για να επιβάλλουν τις επιταγές του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και του κόσμου του πλούτου.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια: