ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Περί της αποφάσεως(;) του ΣτΕ για τα ΧΥΤΑ, και η απαντηση του πρωην δημαρχου Κερατεας για το θεμα της αποφασης.




http://antixyta.blogspot.com/


Τα απογευματινά δημοσιεύματα περί απόφασης του ΣτΕ υπέρ της κατασκευής των χωματερών, είναι αποτέλεσμα της επικοινωνιακής, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ προπαγάνδας της κυβέρνησης. Οι αποφάσεις που επικαλούνται, έχουν παρθεί από το 2007, είναι γνωστές και αφορούν προσφυγές ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, που είχαν υποβάλει και ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΌ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΦΥΛΗ. Εκκρεμούν νέες προσφυγές που αφορούν τη ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ και την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ για τοΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ, καθώς και για τις ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ, για τις οποίες είναι γνωστό, πως έχει πάρει αναβολή η συζήτησή τους στο ΣτΕ για τις 04.05.2011 και για τις 06.06.2011αντίστοιχα.

Η "είδηση περί αποφάσεως του ΣτΕ" σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογράφους, διοχετεύτηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών στα ΜΜΕ, ως ανεπίσημη ανακοίνωση!!!


Αυτό που συνέβη σήμερα είναι η παράδοση της τότε απόφασης του ΣτΕ, το 2007, μετά από 5μιση χρόνια ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ!!!

Είναι κρίμα για το Συμβούλιο της Επικρατείας να παίζει το επικοινωνιακό παιγνίδι της κυβέρνησης. Είναι κρίμα να χρησιμοποιείται ο ανώτατος δικαστικός θεσμός για παραπολιτικά παιγνίδια. Πραγματικά κρίμα και ντροπή...

Αποκαλύπτεται ο ρόλος όλων μέρα με τη μέρα. 

Άξιοι και οι δημοσιογράφοι που χωρίς να επαληθεύσουν την είδηση, έσπευσαν να τη δημοσιεύσουν. Τα επόμενα γιαούρτια θα είναι για εσάς....


ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ... 

103 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΒΙΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ...

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!

Υ.Γ. - Εκεί στο capital.gr και στο υπόλοιπο Μπομπολιστάν και Λαμπρακιστάν, τις δηλώσεις από τον πρώην δήμαρχο πότε τις πήρατε; Είστε ξεφτίλες όλοι σας...





Ο πρώην δήμαρχος Κερατέας απαντά για το θέμα της απόφασης(;) του ΣτΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τον πανικό της και μόνο αποδεικνύει για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας ακόμα και το Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να παραπληροφορήσει τα ΜΜΕ και την κοινωνία σχετικά με τη δημιουργία ΧΥΤΑ σε Κερατέα και Γραμματικό...

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε σήμερα να ξεθάψει από τα αρχεία του ΣτΕ και να προβάλει σα δήθεν σημερινή του απόφαση, τις παλαιότερες προσφυγές της Κερατέας της Φυλής και του Γραμματικού που αφορούν τον Περιφερειακό Σχεδιασμό του 2001 και όχι το Σχεδιασμό του 2006 και που εκδικάστηκαν το 2007.

Μετά δηλαδή από 5 ολόκληρα χρόνια τα κυβερνητικά επικοινωνιακά επιτελεία παρουσιάζουν εκείνη την απόφαση ως σημερινή με μοναδικό στόχο την παραπληροφόρηση.


Ψευδή- αναληθή και προπαγανδιστικά.
Όλα αυτά που δόθηκαν στα μέσα από το Υπουργείο είναι απόλυτα προπαγανδιστικά και παραπλανητικά μιας και μόνο στόχο έχουν να μπερδέψουν την κοινή γνώμη σχετικά με το ζήτημα.

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΟΥΝ στις 5 ΜΑΙΟΥ 2011

Το μόνο δικαστήριο που έχει αποφανθεί για το ζήτημα είναι το ειρηνοδικείο Λαυρίου που έχει απαγορεύσει την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας στην περιοχή της Κερατέας. Οι δε προσφυγές στο ΣτΕ θα συζητηθούν στις 5 Μαίου 2011.
Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως η προβολή παλαιότερων αποφάσεων στοχεύει στον επηρεασμό του ΣτΕ για τις επόμενες προσφυγές και εξυπηρετεί τους αντιλαϊκούς σκοπούς της κυβέρνησης.

Γνωρίζοντας ότι ο αγώνας της Κερατέας είναι και νόμιμος και δίκαιος οφείλω να καταγγείλω αυτή την απαράδεκτη κυβερνητική τακτική, να ζητήσω την επίσημη αποσαφήνιση του ζητήματος από το ίδιο το ΣτΕ και να θυμίσω πως το ΣτΕ είναι το ανώτατο όργανο της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας αυτής της χώρας και δεν μπορεί να το χρησιμοποιούν για να παραπληροφορήσουν τα Μέσα και το λαό.

Κερατέα 23 Μαρτίου 2011
ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ
Πρ. Δήμαρχος Κερατέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: