ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗΣΕ Η ΜΙΖΕΡΙΑ...


Τελευταία έξοδος: Αχιλλέας Μπέος
Ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πωλείται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, κάνοντας παράλληλα επίθεση σε μερίδα οπαδών αλλά και παραγόντων της πόλης που χαρακτήρισε… μίζερη!

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι αν δεν βρεθεί επενδυτής θα παραδώσει τις μετοχές του στον Δήμο Βόλου ώστε, όπως δήλωσε: «Να επιστρέψει αυτή η ομάδα εκεί που είχαν συνηθίσει όλοι. Δηλαδή στην τρίτη ή τέταρτη εθνική κατηγορία». 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στη συνέντευξη Τύπου: 

«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο που πέρασε δίκαια γιατί στα δύο αυτά παιχνίδια ήταν καλύτερα προετοιμασμένος ψυχολογικά. Δίκαια πάει στον τελικό και εύχομαι ότι καλύτερο. Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τους περίπου 15 χιλιάδες που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό αλλά και όλους όσοι δεν μπορούσαν να βρεθούν.

Συγνώμη για αυτά που τους πω και να ξέρουν ότι δεν είναι εν βρασμώ ψυχής. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να παίρνει αυτό που του αξίζει και αυτή η μερίδα του Βόλου που απευθύνομαι δεν αξίζει να έχει τον Αχιλλέα Μπέο για πρόεδρο. Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ότι και να γίνει σε αυτή, μαζί με τα παιδιά που τους δίνω ένα μεγάλο χειροκρότημα θα δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε αγωνιστικά ότι μας αξίζει. Μόλις τελειώσουμε ο Ολυμπιακός Βόλου πωλείται.

Παρέλαβα το 2008 αυτή την ομάδα με πάνω από 45 προσφυγές και χρέη. Αυτή τη στιγμή ίσως είναι η μοναδική ομάδα που δεν χρωστάει στο δυναμικό της. Αποχωρώ χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, όλοι οι παίκτες πωλούνται από ένα ευρώ. Θα παραδώσω τις μετοχές στο Δήμο Βόλου να τις διαχειριστεί και να οδηγήσει αυτή την ομάδα εκεί που αξίζει. Τρίτη, τέταρτη εθνική, εκεί που έχει συνηθίσει. Δεν τους αρέσει η ομάδα αυτή που είναι το μόνο υγιές κομμάτι αυτής της μίζερης πόλης. Αν νομίζεται ότι αυτά που λέω είναι λόγια εν βρασμώ ψυχής, σας ορκίζομαι στην ζωή του πατέρα μου που είναι σε δύσκολη κατάσταση ότι του χρόνου δεν θα είμαι στο Βόλο».

ΚΑΙ ΡΕ ΣΥ ΑΧΧΙΛΕΑ, ΓΙΑ 10 ''ΜΙΖΕΡΟΥΣ'' ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ??? ΟΣΟ ΜΙΖΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: