ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ


Τα Βελγικά F 16,επιτέθηκαν στη Λιβύη ,από τον Άραξο, τα Νορβηγικά από Σούδα
Καθημερινά καταρρίπτονται τα ψέματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ενώ επίσημα κυβερνητικά χείλη αναφέρθηκαν σε επικουρικό ρόλο των ελληνικών στρατιωτικών βάσεων, που θα χρησιμοποιούνταν ως ενδιάμεσοι σταθμοί για τα πολεμικά αεροσκάφη της Συμμαχίας των Προθύμων και του ΝΑΤΟ, στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται ως βάσεις εφόρμησης για δεκάδες εξ αυτών.

Τα Βελγικά καταδιωκτικά-βομβαρδιστικά αεροσκάφη, που εφορμούν από τον Άραξο «επιτέθηκαν σήμερα το απόγευμα σε στόχο στο έδαφος της Λιβύης», δήλωσε ο βέλγος Υπουργός Άμυνας.Είναι η πρώτη επιθετική ενέργεια που πραγματοποιείται από βελγικά αεροσκάφη από την έναρξη της στρατιωτικής επέμβασης της διεθνούς συμμαχίας στη Λιβύη, στις 19 Μαρτίου."Ο στόχος αυτός επλήγη" και "καμία παράπλευρη απώλεια" δεν διαπιστώθηκε, δήλωσε μια καλά ενημερωμένη πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Belga. Το Βέλγιο έθεσε έξι βομβαρδιστικά αεροσκάφη F-16 στη διάθεση της συμμαχίας.
Από τη Σούδα απογειώθηκαν Νορβηγικά και Γαλλικά αεροσκάφη τα οποία επίσης έπληξαν στόχους στη Λιβύη. Τα Mirage 2000 του Κατάρ, έκαναν εναέριες περιπολίες. Στο Παρίσι το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων ανακοίνωσε ότι γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν σήμερα επιδρομές εναντίον λιβυκών θωρακισμένων οχημάτων και "μιας μεγάλης αποθήκης πυρομαχικών". Οι επιδρομές έγιναν στις περιοχές της Μισράτα και του Ζιντάν, στη Δυτική Λιβύη, διευκρίνισε το Γενικό Επιτελείο. 
Εμείς καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα.
Το Σαββάτο 2/4, πραγματοποιείται αποκλεισμός της βάσης του Άκτιο, από την οποία απογειώνονται τα νατοϊκά και ελληνικά αεροσκάφη εντοπισμού στόχων AWACS που συμμετέχουν στην ιμπεριαλιστική επέμβαση.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: