ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ- ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!

Μερικα λογια για τις επιτροπες αγωνα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ". Εχουμε δρασεις απο την αρχη του κινηματος των διοδιων. Ειμαστε ενα βαθια πολιτικοποιημενο κινημα αλλα προσπαθουμε και εχουμε κρατησει τα πολυποικιλα μικροκομματικα καπελα μακρυα και εξω απο το κινημα μας. Δεχομαστε στις επιτροπες μας ολους τους συμπολιτες μας ανεξαρτητα αν ανηκουν σε κομματα ή οχι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Ζητάμε την Δωρεάν παροχή σε όλα τα κοινωνικά αγαθά (παιδεια, υγεια, δρομους , μεταφορες, νερο, θαλασσα κλπ) και οχι εκπτωσουλες , καρτες ή παραδρόμους. Δεν συνδιαλεγομαστε με την κεντρικη αστικη εξουσια, αλλα παλευουμε για να παρουμε πισω οτι μας εχουν στερησει, ανατρεποντας τους.
Λειτουργουμε μεσα απο ανοιχτες συνελευσεις , με αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες, χωρις προεδρους, γραμματεις και φαρισαιους. Δεν βαζουμε το κινημα μας σε διαδικασια μικροπολιτικης εκμεταλλευσης του απο διαφορους επιτηδειους, συμμετεχοντας σε εκλογικα παζαρεματα.
Βρισκομαστε συνεχως στους δρομους με δρασεις στα διοδια, τα νοσοκομεια , τα ΜΜΜ ,με τους αυτοκινητιστες,τους εργατες στην Θηβα και την Χαλκιδα στην Υπατια , στην Κερατεα και οπου αλλου οι αναγκες του κινηματος απαιτουν. Θεωρουμε οτι το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ την κριση τους συγκρουεται αμεσα με τις γενεσιουργες αιτιες τις κρισης που δεν ειναι αλλες παρα τα παρακμασμενο συστημα τους.
Περισσοτερες πληροφοριες θα βρειτε στα μπλογκ μας:
www.oxidiodia.gr
www.denplirono.info
epitropes2010@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: