ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ....

Πώς «πληρώνουμε» τις εθνικές εορτές… 


Η απόφαση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και εγκρίνει την μετακίνηση του Ειδικού Γραμματέα κ. Διβάρη στην Κεφαλλονιά για να «παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου» (!!) είναι η αφορμή. Και που είναι το περίεργο θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος.
 Λοιπόν, την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνος. Επομένως, λογικά και μάλιστα σε τέτοιες εποχές νομίζουμε οτι ΔΕΝ υπήρχε ανάγκη να αποσταλεί και άλλος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και να πληρώσουμε μια ακόμη μετακίνηση εκτός Αθηνών με ότι αυτό συνεπάγεται .
 Και εφόσον εγκρίθηκε η ΄΄αποστολή΄΄ για τις γιορτές της 25ης Μαρτίου γιατί να επιβαρυνθεί ο προυπολογισμός με μια ακόμη ημέρα παραμονής όταν ΛΟΓΙΚΑ η επιστροφή θα έπρεπε να είναι την επομένη δηλαδή στις 26 του μήνα.Και δεν αναφέρομαι στον Ιδιωτικό τομέα γιατί σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή θα ήταν αυθημερόν. ΓΙΑΤΙ η παρουσία ενός Κυβερνητικού στελέχους στην εξέδρα των επισήμων συνεπάγεται αυτόματα και με την πληρωμή των εξόδων απο τον κόσμο που δίνει την δική του μάχη ;;.

Δεν υπάρχουν σχόλια: