ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δέχθηκαν επίθεση στην περιοχή του Αllou Fan Park μετά απο καταγγελία για ληστεία σε περίπτερο της περιοχής. Ένας εκ των τεσσάρων υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ άλλοι δύο είναι βαριά τραυματισμένοι.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδίωκαν το τζιπ, όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα οι σφαίρες να χτυπήσουν τους διώκτες τους. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες πραγματοποίησαν ληστεία σε περίπτερο στη Λ. Δημοκρατίας στο Περιστέρι. Ένας πολίτης κάλεσε την αστυνομία και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κάποια στιγμή το αμάξι, μάρκας Volvo, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο, εντοπίσθηκε στη Λ. Κηφισού. Στο ύψος του Ρέντη, το αμάξι σταμάτησε και οι τρεις δράστες αφού κατέβηκαν από αυτό, έστρεψαν το καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών.

Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρονται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των τριών αστυνομικών έχει τραυματιστεί σοβαρά. Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: