ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ... ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟI [VIDEOS+PICS]

 Όλα όσα έγιναν το Σάββατο στο "Γ. Καραϊσκάκης" δεν έγιναν για πρώτη φορά και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ξαφνικά να κριθεί ένοχος για όλα τα δεινά στον αθλητισμό. Το RedPlanet.gr θυμάται και βγάζει στην σέντρα όλους τους υποκριτές (videos + pics).
Είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος πάνω στον πλανήτη γη που να επιδοκιμάζει τις σκηνές που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Επίσης δεν υπάρχει κανένας που να λέει να μην υποστεί ο Ολυμπιακός τις συνέπειες των πράξεων των οπαδών του.

Παρ' όλα αυτά, δεν μπορεί καμία ομάδα, όπως και να λέγεται αυτή, να βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα πληρώνοντας όλες τις ασχήμιες που έχουν συμβεί σ' αυτόν τον τόπο, επειδή η πλειοψηφία των ΜΜΕ αποφάσισε ξαφνικά να ευαισθητοποιηθεί κατηγορώντας για ευνόητους λόγους την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας με τους περισσότερους οπαδούς και τους περισσότερους όπως αποδεικνύεται καθημερνά, εχθρούς από οποιαδήποτε άλλη στην Ελλάδα.  

Που ήταν οι τηλεοπτικές δίκες τότε;

Η Ελλάδα δυστυχώς έχει χωριστεί στους Ολυμπιακούς και τους αντιολυμπιακούς. Αυτές οι δύο ομάδες υπάρχουν στην χώρα και γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Στα ΜΜΕ, όμως, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, καθώς εκεί ψάχνεις με το μικροσκόπιο να βρεις κάποιος που απλά στηρίζει και την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας βρε αδερφέ. Εύλογα, λοιπόν, υπάρχει μία αγανάκτηση και καχυποψία στον κόσμο του Ολυμπιακού σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισαν, όλοι οι δήθεν αντικειμενικοί τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τους αθλητικούς ρεπόρτερ να έχουν μεγαλύτερο χρόνο στα παράθυρα ακόμα και από τους συναδέλφους στο πολιτικό.

Αν η συγκεκριμένη ευαισθητοποίηση δεν ήταν πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα τότε σήμερα δεν υπήρχαν τόσα πολλά ερωτηματικά για την στάση τους. Αν είχαμε δει ανάλογο ξεσηκωμό και μετά τα περσυνά στο ΟΑΚΑ όταν η κ. Τυχερού έχασε τα δάκτυλα της από κροτίδες που πέταξαν οπαδοί του ΠΑΟ θα ήταν όλα μία χαρά. Αν οι δήθεν αντικειμενικοί μίλαγαν για την περσυνή σφαγή στον τρίτο τελικό της Α1 στο ΟΑΚΑ με ανάλογο ύφος θα ήταν όλα μια χαρά.

Αν στα δελτία των ειδήσεων αφιέρωναν αντίστοιχο χρόνο για τον τραυματισμό των παικτών του Ολυμπιακού την σεζόν 2005-06 στο ΟΑΚΑ, όταν με αεροβόλα έριχναν στους Μπάρλο, Αργυρόπουλο και Πασχόπουλο με τον δεύτερο μάλιστα να παθαίνει κώφωση 30% στο αριστερό του αφτί θα ήταν όλα μία χαρά.



  Λεζ. το σημάδι στον φροντιστή του Ολυμπιακού, Πασχόπουλο από αερόβολο στο ΟΑΚΑ

 
ΤΘ Θ΢ΣΧΔ ΤθΥ θΘΡΘ [www.keepvid.com]
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.Αν στο ντου του Γιώργου Βαρδινογιάννη προ μερικών εβδομάδων στο μπουθ στο ΟΑΚΑ έκαναν έστω μία μικρή αναφορά θα ήταν όλα μία χαρά.

Αν η επίθεση σε Οκκά και Ζεβλάκοφ το 2006 μετά την λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟ είχε τραβήξει έστω και λίγο το ενδιαφέρον των αντικειμενικών όλα θα ήταν μία χαρά.


 
Αν το ξύλο στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός – Άρης, ανάμεσα σε πράσινους οπαδούς και ανθρώπους της ιδιωτικής ασφάλειας δεν είχε περάσει στο ντούκου όλα θα ήταν μία χαρά. Αν ο τραυματισμός παικτών του Ολυμπιακού στο πόλο σε ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο Χαλάνδρι είχε αναφερθεί έστω και λίγο στα δελτία ειδήσεων θα ήταν όλα μία χαρά. Αν το ντου των οπαδών του ΠΑΟ στον φετινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, όταν κυνήγαγαν τους παίκτες των πρασίνων είχε υπάρξει έστω και ως "σούπερ" σε αθλητικό δελτίο θα ήταν όλα μία χαρά.

Αν τα χτυπήματα που είχε δεχτεί από φουσκωτούς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Φουστέρ είχαν παρουσιαστεί σε αντίστοιχο ύφος από τα ΜΜΕ τότε όλα θα ήταν μία χαρά. Αν ο οπαδός της Λάρισας είχε δει τη φάτσα του στις ειδήσεις την ώρα που επιτέθηκε τον Ιμπαγάσα όλα θα ήταν μία χαρά.


 
Αν το γυάλινο μπουκάλι που δέχτηκε ο Μιραλάς στην Τούμπα δεν το ψάχναμε στο dailymotion για να το δούμε σε replay όλα τα ήταν μία χαρά. Αν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έλεγε κάτι αντίστοιχο μετά την σφαγή του Θρύλου στο ΟΑΚΑ στον περσινό τελικό "θα έπαιρνα την ομάδα και θα έφευγα" θα ήταν όλα μία χαρά.

ΠαναθηναϠκϒϚ θλϦμϬιακϒϚ 79-70
Ανέβηκε από pklora7. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.
Τίποτα όμως δεν είναι μία χαρά

Δυστυχώς, όπως αντιλαμβάνεστε και στα παραπάνω τίποτα δεν είναι μία χαρά. Ο αθλητισμός είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας μας και όσα συμβαίνουν εκεί δεν θα πρέπει να μας αφήνουν άφωνους από την στιγμή που τα ζούμε καθημερινά αντίστοιχες ακόμα κι αν δεν παίζουμε ποδόσφαιρο.

Όσο λοιπόν η αλυσίδα που σας καταγράψαμε συνεχίζει να μεγαλώνει τόσο και θα χειροτερεύει η κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Ολυμπιακός επαναλαμβάνουμε πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του, αλλά μόνο τις δικές του και όχι και των άλλων κατηγορούμενων, οι οποίοι τώρα έχουν πάρει το... σφυρί του δικαστή και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι τα πρόβατα που κυνηγούν τον κακό τον λύκο. Εσείς μπορείτε να ξεχνάτε, αλλά εμείς όχι.
ΑΠΟ:www.redplanet.gr
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ...ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: