ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πανζουρλισμός για ένα εισιτήριο


Μεγάλη είναι η δίψα του λαού του Θρύλου να δώσει το "παρών" στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί αρκετές ώρες νωρίτερα από τις 5 το πρωί, έσπευσαν να παραστούν στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να αγοράσουν ένα μαγικό χαρτάκι.

Άτομα όλων των ηλικιών έχουν σχηματίσει 2 τεράστιες ουρές έξω από τις θύρες 17 και 25, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το συμβάν που έλαβε χώρα με μία μητέρα, η οποία ήταν από τις πρώτες που κατάφερε να προμηθευτεί ένα εισιτήριο στις 9:30 που άνοιξαν τα εκδοτήρια.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους απορημένοι από την δίψα της για να πάρει ένα εισιτήριο την ρώτησαν αν είναι φανατική οπαδός και εκείνη απάντησε: "To παιδί μου είναι "άρρωστο" με τον Ολυμπιακό, τι να κάνω, έπρεπε να έρθω για να πάρω εισιτήριο για το ντέρμπι".




Όσο περνάει η ώρα οι ουρές αντί να μειώνονται αυξάνονται και τα “μαγικά χαρτάκια” αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα.

 

Όλα μέχρι στιγμής κυλούν ομαλά με κάποιους από τους φίλους του Ολυμπιακού να έχουν πάρει καρέκλες από τα γύρω καταστήματα, έτσι ώστε, να καταπολεμήσουν την κόπωση από την ορθοστασία.

 

Να θυμίσουμε ότι, τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

 

Οι τιμές τους είναι 25 ευρώ, 35 ευρώ, 45 ευρώ , 55 ευρώ, 90 ευρώ, 125 ευρώ & 250 ευρώ (VIP).

Δεν υπάρχουν σχόλια: