ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Διχάζει Μπέο και Τσιώλη η ΑΕΛ


Διχάζει Μπέο και Τσιώλη η ΑΕΛ
Διχασμό ανάμεσα στις σχέσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέα Μπέου αλλά και του Σάκη Τσιώλη έφεραν οι δηλώσεις του προπονητή των ερυθρόλευκων αμέσως μετά το παιχνίδι στο AEL FC ARENA.
Οι παίκτες πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη, ωστόσο ο προπονητής τους ναι μεν χάρηκε για την νίκη της ομάδας του, αλλά δεν έκανε το ίδιο σεβόμενος την ομάδα με την οποία «έζησε» την οικογένειά του και μεγαλούργησε για μια δεκαετία περίπου, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και παίζοντας με την Εθνική. Ο Σάκης Τσιώλης όμως ήταν αυτός που έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία, καθοδηγώντας μαεστρικά την ομάδα του σε μία επική νίκη.
Η αξία του ανθρώπου αλλά και του προπονητή Σάκη Τσιώλη είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς υπό την καθοδήγησή του ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Β’ Εθνικής και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και την ευρωπαϊκή έξοδο.
Πριν λίγα χρόνια αυτά ίσως να φάνταζαν τρελά στο μυαλό πολλών Βολιωτών, αλλά με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό στον πάγκο του ο Ολυμπιακός και κατά συνέπεια ο Βόλος έχει γίνει αφορμή για πολλά θετικά σχόλια.
Ο τρόπος άλλωστε που έχει δέσει την ομάδα του η οποία έχει ένα από τα μικρότερα μπάτζετ στην κατηγορία είναι ένα από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ (σελ. 26) οι σχέσεις των δυο πλευρών μοιάζει να έρχονται σε νέα ρήξη.
Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είπε πως θα πανηγυρίσει την παραμονή της ΑΕΛ την στιγμή που ο κ. Μπέος εκφράζει την επιθυμία του για υποβιβασμό των γειτόνων και διαχωρίζει την θέση της ΠΑΕ αναφερόμενος ονομαστικά στο Σάκη Τσιώλη. Είναι αλήθεια πάντως πως μόνο με ένα θαύμα σώζεται η ΑΕΛ από την επιστροφή στη Β’ Εθνική. Το γεγονός αυτό δεν άφησαν απαρατήρητο οι γείτονες Θεσσαλοί οι οποίοι χθες έψαχναν να μάθουν πότε τελειώνει το συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη που έχει αγαπηθεί από Λαρισαίους και Βολιώτες συνάμα.
Είναι δεδομένο πως θα ήθελαν τη λύση Τσιώλη στον πάγκο τους μιας και η φετινή του δουλειά δεν περνά απαρατήρητη. Το συμβόλαιο του με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ωστόσο με τον Ολυμπιακό να είναι κοντά σε κάτι μαγικό οι σκέψεις για ανανέωση αναβάλλονται μέχρι τότε καθώς προέχει σκληρή δουλειά. Δουλειά και πάλι δουλειά. Ο ίδιος πάντως δεν έχει αποκλείσει στο παρελθόν να επιστρέψει στην Β’ Εθνική, αφού του αρέσει να χτίζει ομάδες με τις οποίες στη συνέχεια μεγαλουργεί.
Την περίπτωση Τσιώλη πάντως φέρεται να σκέφτονται και στην ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα και ραδιοφωνικές συζητήσεις, μιας και κόντρα στους κιτρινόμαυρους ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 και 0-4 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: