ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Περιπτώση "πατριωτικού" παρεμβατισμού ή ακροτητες των πατριδοκαπηλων...??? - Η αληθεια για τον Κολοκοτρώνη

Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK KAI OI ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΩΝ ''ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ''
- Η αληθεια για τον Κολοκοτρώνη 

Γκαιμπελισμοί, ψέματα, κινδυνολογίες, κουτοπόνηρες προπαγάνδες, μπουρδολογίες, συνειδητές υπερβολές, φανατισμοί, συνωμοσιολογίες, ξελαρυγγισμοί, χυδαιότητες, ουρλιαχτά, ύπουλες μηχανορραφίες, ομαδικά γιουρούσια.

Όλα αυτά, με ένα κακόγουστο φόντο που συνδυάζει μίσος, αμορφωσιά, πολιτισμικό επίπεδο Νεάντερταλ και κάλπικη εθνική υπερηφάνεια, αποτελούν χαρακτηριστικά των διαφόρων "πατριωτικών" παρεμβατισμών στο διαδίκτυο και όχι μόνον -έτσι γλαφυρά αποκαλούν τις υστερικές τους κραυγές οι επίδοξοι πατριώτες.

Σήμερα, προς τέρψιν, γνώσιν και ευθυμίαν, θα γευτούμε 3 τέτοια παραδείγματα "πατριωτικού"
παρεμβατισμού. 

__________________________________________



Πέτρος Τατσόπουλος - Ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο (και δη αρραβωνιάρη)

Η ιστορία αυτή, που μας προκάλεσε ατέρμονο γέλιο βλέποντας ένα σορό αφιονισμένες "πατριωτικές" λοβοτομές να ουρλιάζουν αφρισμένες στα πέριξ, ξεκίνησε με αυτήν ακριβώς τη συζήτηση στο facebook του Τατσόπουλου:



Διαβάζοντας λοιπόν αυτά, για να βγάλει κάποιος το συμπέρασμα ότι ο Τατσόπουλος ισχυρίζεται πως ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο, θα πρέπει:

  1. είτε να είναι ασύμμετρος βλάκας, 
  2. είτε να είναι αναίσχυντος προβοκάτορας και γκαιμπελίσκος, 
  3. είτε τα ελληνικά του να είναι επιπέδου προνηπίου  

Ας δούμε λοιπόν πως παρουσιάστηκε αυτό από τα σημαιοστολισμένα "πατριωτικά" καρακιτσαριά του διαδικτύου, που προφανώς πληρούν τουλάχιστον μία από τις τρεις παραπάνω προϋποθέσεις.

Βάζω μόνο μερικούς από τους δεκάδες τίτλους, παραθέτοντας από κάτω και τις πηγές, από όπου μπορείτε να διαβάσετε και τις αρλούμπες τους (με δική σας ευθύνη πάντα).








 



 



 



 



 



 



 



 


Και εδώ ένα εξώφυλλο φιλοχουντικής εφημερίδας:


 
(για αυτούς είμαστε σίγουροι ότι πληρούν αναμφισβήτητα τις 2 πρώτες προϋποθέσεις)


Όπως είπαμε, αυτά ήταν μόνο μερικά από τα δημοσιεύματα του βασιλείου της λοβοτομής. Αν ψάξετε στο google για το "ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο", θα βαρεθείτε να μετράτε αρρώστους.

Εκτός από το γέλιο και τη διασκέδαση που χαρίζουν απλόχερα αυτοί οι αστείοι τύποι, σου προκαλούν παράλληλα και μια θλίψη, αλλά και μια ντροπή, όταν σκέφτεσαι ότι συνυπάρχεις με αυτούς στον χώρο που λέγεται μπλογκόσφαιρα.  

Για τη συγκεκριμένη θύελλα ανοησίας, μίλησε και ο ίδιος ο Τατσόπουλος στον flash96: 


Πηγή: flash96

Εκτός των άλλων πάντως, η όλη αυτή ιστορία ξεδιπλώνει και το μέγεθος του ρατσισμού και της ομοφοβίας που μαστίζει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας.
Διότι αν ο Τατσόπουλος έλεγε φερ' ειπείν ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν αρχιτέκτονας, δηλαδή κάτι άλλο που δεν ισχύει ιστορικά, οι αντιδράσεις θα ήταν μηδαμινές και σίγουρα όχι τόσο έντονες και αφιονισμένες. Και φυσικά θα υπήρχε και ένας σεβαστός αριθμός, από του ίδιους αυτούς αμόρφωτους ψευτοπατριώτες που τώρα ωρύονται, που θα συμφωνούσε χωρίς αντιρρήσεις και χωρίς απαίτηση τεκμηρίων για τη δήλωση αυτή, μιας και το "αρχιτέκτονας" σημαίνει κάτι το θετικό.
Και αυτό γιατί απλούστατα, αυτοί οι αστείοι τύποι έτσι αντιλαμβάνονται την Ιστορία, έτσι την μαθαίνουν και έτσι την αναπαράγουν.

Όσο για την ιστορική αλήθεια, εξαιρώντας την όλη ιστορία με τον Τατσόπουλο, έχουν δίκιο οι "πατριώτες". Καλός, χρυσός και άγιος ο Κολοκοτρώνης, Μεγαλέξανδρο πάντως δεν τον λες.



http://jungle-report.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: