ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩ​Ν ΒΟΛΟΥ..


Οι Βολιώτες δεν θα έχουν «Συμπαραστάτη του Δημότη»;

Έκπληκτοι παρακολουθούμε αντεγκλήσεις των Δημοτικών Παρατάξεων για το ποιος φταίει που (μάλλον) δεν θα έχουμε Συμπαραστάτη του Δημότη μετά την τρίτη (και τελευταία) ψηφοφορία που θα γίνει τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τη μοναδική φορά που το κράτος θεσμοθέτησε ένα αποκεντρωμένο θεσμό για την προστασία του πολίτη από αυθαιρεσίες των Δημοτικών υπηρεσιών και είμαστε έτοιμοι να τον πετάξουμε στα σκουπίδια μαζί με τόσες άλλες ευκαιρίες για τη πόλη.
Ο συνήγορος του πολίτη και οι άλλες ανεξάρτητες αρχές του κέντρου, αποτελούν  δυσπρόσιτες και χρονοβόρες επιλογές για τον πολίτη της περιφέρειας.
Αντίθετα η εμπειρία του Γραφείου Καταναλωτή απέδειξε πόσο μεγάλη είναι η αναγκαιότητα ύπαρξης και λειτουργίας αποκεντρωμένων θεσμών προστασίας.
Ο νομοθέτης θέλοντας  να δώσει αυξημένο κύρος και ανεξαρτησία σ’ αυτό το πρόσωπο καθιέρωσε  την εκλογή του από τα 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να υπάρχει ευρεία συναίνεση.
Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου καλεί τις Δημοτικές Παρατάξεις να βρουν έστω και στο παρα πέντε ένα κοινά αποδεκτό πρόσωπο και τους Δημοτικούς Συμβούλους να ψηφίσουν κατά συνείδηση εκλέγοντας Συμπαραστάτη του Δημότη.
Οι πολίτες του Βόλου επαγρυπνούν και θα αποδώσουν τα εύσημα ή αντίστοιχα τις ευθύνες ανάλογα με το αποτέλεσμα.
Είναι η ώρα των υπεύθυνων αποφάσεων και όχι της τακτικής του Πόντιου Πιλάτου.
   
Δείτε περισσότερα θέματα στη νέα ηλεκτρονική μας διεύθυνση http://www.enkavolou.gr/
 Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη συμμετοχή σας στη λίστα αποδεκτών της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου, παρακαλούμε να στείλετε απαντητικό e-mail διαγραφής από τη λίστα στο:  gramikatanaloti@gmail.com
Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου, είναι μη κερδοσκοπική Ένωση Καταναλωτών ανεξάρτητη από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Ανθ.Γαζη 164 – Γαμβέτα  Βόλος –  Κάθε Δευτέρα και Τρίτη 8.15-12.00 π.μ.Τηλ.: 2421356943, Fax: 2421097544                      Γραφείο  Καταναλωτή: 15186 

Δεν υπάρχουν σχόλια: