ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011


Μπορεί να κάναμε «Πασχαλινά» Χριστούγεννα, ωστόσο από σήμερα Τρίτη το σκηνικό του καιρού αλλάζει ξανά με το τσουχτερό κρύο να κάνει την εμφάνισή του ενώ χιόνια αναμένεται να πέσουν στα ορεινά αλλά και στα πεδινά -Βελεστίνο και Αλμυρός- μέσα στην εβδομάδα.
Πιο συγκεκριμένα για σήμερα Τρίτη αναμένονται συννεφιές αυξημένες κατά διαστήματα και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτιωμένα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι από 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας ενώ στο στον Βόλο θα κυμανθεί από 3…4 βαθμούς.
Να σημειωθεί πως νωρίς το πρωί θα υπάρξει ασθενής χιονόπτωση στο Πήλιο από τα 800 μέτρα ωστόσο και πάνω.
Από τα ξημερώματα της Τετάρτης θα ξεκινήσει η χιονόπτωση και σε πιο χαμηλά υψόμετρα και δεν αποκλείεται να χιονίσει και στα πεδινά, σε Αλμυρό και Βελεστίνο, ενώ ίσως υπάρξει και πολύ ασθενής χιονόπτωση μέσα στην πόλη του Βόλου.
Γενικότερα την Τετάρτη αναμένονται συννεφιές αυξημένες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι από 5 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 4 και στον Βόλο 3 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Την Πέμπτη αναμένεται να χιονίσει και στο Ανατολικό Πήλιο, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να αυξηθεί λίγο η θερμοκρασία, χωρίς ωστόσο να ξεπεράσει τους 7 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός θα αρχίσει και πάλι να καλυτερεύει από την Παρασκευή και τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν χωρίς ωστόσο να ανέβει δραματικά η θερμοκρασία, η οποία όλο το τριήμερο δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: