ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Πέρασμα διαρρηκτών από τα Παλαιά

Πέρασμα διαρρηκτών από τα Παλαιά
Μπαράζ διαρρήξεων αποκάλυψε το χθεσινό ξημέρωμα στην περιοχή των Παλαιών. Στη συνοικία σε μεταμεσονύχτια... βόλτα βγήκαν «ποντικοί», οι οποίοι χτύπησαν διαδοχικά σε πέντε καταστήματα.
 
Τα χρήματα που απέσπασαν από την είσοδό τους στα κλειστά καταστήματα υπολογίζονται περίπου 100 με 150 ευρώ συνολικά, ποσό πολύ μικρότερο από το κόστος που απαιτήθηκε, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να αποκαταστήσουν τις φθορές στις τζαμένιες εισόδους των μαγαζιών.
 
Στη συνοικία των Παλαιών, ο ένας μετά τον άλλο επιχειρηματίες διαπίστωσαν με την πρωινή προσέλευση στα καταστήματά τους, ότι είχαν πέσει θύματα κλοπής.
 
Λίγο αργότερα ανακάλυπταν ότι δεν ήταν οι μοναδικοί από τα καταστήματα των οποίων είχε γίνει το πέρασμα διαρρηκτών, αλλά και συνάδελφοί τους στην ίδια γειτονιά.
 
Ο τρόπος που έδρασαν οι άγνωστοι προς το παρόν διαρρήκτες είναι πανομοιότυπος. Η παραμονή τους στο εσωτερικό των καταστημάτων ήταν -όπως προκύπτει- σύντομη, καθώς κινήθηκαν μόνο στις ταμειακές μηχανές σε αναζήτηση χρημάτων.
 
Οι διαρρήκτες άφησαν στην ησυχία της τη γειτονιά, μετά από την παραβίαση πέντε καταστημάτων, από τα οποία συνολικά απέσπασαν μερικές δεκάδες ευρώ. Σε ορισμένα καταστήματα, όπου η κλειδαριά ήταν στο κάτω μέρος της εισόδου χρησιμοποίησαν ειδικό εργαλείο για να την παραβιάσουν και να ανασηκώσουν την πόρτα, ενώ σε άλλα έσπασαν με πέτρα τη τζαμαρία.
 
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εκτιμούν ότι πρόκειται για ομάδα νεαρών ατόμων και εξετάζουν όλα τα στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών.
 
Στην αστυνομία μόνο ένας καταστηματάρχης προσήλθε για να καταθέσει τη διάρρηξη. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου από το κατάστημα του οποίου οι δράστες αφαίρεσαν 50 ευρώ περίπου.
 
Οι υπόλοιποι, εξαιτίας των μικρών ποσών που απουσίαζαν, ανέφεραν τηλεφωνικά τη διάρρηξη στην Ασφάλεια.

taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: