ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

.Προβλήματα με το κτίριο που είχε βρεθεί - Αναζητούν τώρα νέο κτίριο - Μεγαλώνει ο αστυνομικός κλοιός

Οι απεργοί πείνας ζητούν εάν δεχθούν τελικά να μεταφερθούν να μεταφερθούν με πλήρη ασφάλεια, χωρίς κανένας να τους συλλάβει και να ασκηθεί βία, στο νέο κτίριο να μπορούν να τους επισκέπτονται οι αλληλέγγυοι και να μην υπάρχει καμία παρουσία αστυνομικών ούτε μέσα στο κτίριο αλλά ούτε και περιμετρικά.


Επίσης ζητούν να μην μεταφερθούν όχι με πούλμαν ή κλούβες αλλά κάνοντας πορεία....



Ωστόσο, υπήρξε εμπλοκή, καθώς ο ιδιοκτήτης του νέου κτιρίου αρνείται να μεταφερθούν οι μετανάστες, χωρίς το κτίριο να φυλάσσεται εντός και εκτός από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ζητά πλέον και να μην επιτρέπεται η είσοδος στους αλληλέγγυους.

Πάντως, πλέον στην περιοχή η αστυνομία δεν επιτρέπει σε κανέναν να πλησιάσει το κτίριο, ενώ τα ΜΑΤ εγκλώβισαν ομάδα νεαρών που από τα Εξάρχεια είχαν την πρόθεση να μεταβούν στο κτίριο της Νομικής. Η ακτίνα αποκλεισμού πάντως διευρύνεται από την Αστυνομία, πέριξ της Νομικής Σχολής Αθήνας. Στην περιοχή, που οριοθετείται από τους δρόμους Ομήρου, Σκουφά, Ασκληπιού, Πανεπιστημίου, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων, αλλά και η προσέγγιση πεζών, ακόμη και δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: