ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ


Ηρεμία επικρατεί σήμερα στα Τίρανα μετά τα χθεσινά επεισόδια, όπου σκοτώθηκαν τέσσερις διαδηλωτές και τραυματίστηκαν περίπου πενήντα, με δύο να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σήμερα, εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στον τόπο όπου σκοτώθηκαν οι διαδηλωτές, μπροστά από τοπρωθυπουργικό μέγαρο και άναψαν κεριά...

Εν τω μεταξύ, η αντιπολίτευση κήρυξε ημέρα πένθους τη σημερινή και προανήγγειλε ότι οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι την απομάκρυνση της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.
Ο κ. Μπερίσα κατηγόρησε για τα επεισόδια τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, Εντι Ράμα και άφησε να εννοηθεί ότι οι νεκροί σκοτώθηκαν από πυρά που προήλθαν μέσα στους διαδηλωτές. «Οι πρώτες εκτιμήσεις αποκαλύπτουν πως οι νεκροί πυροβολήθηκαν από κοντινή απόσταση και από όπλα που δεν ανήκουν ούτε στις δυνάμεις της αστυνομίας, ούτε της εθνικής φρουράς», είπε.
Όμως, το τηλεοπτικό κανάλι News 24 των Τιράνων μετέδωσε εικόνες που δείχνουν ένα μέλος της εθνικής φρουράς να πυροβολεί και δύο άτομα να πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες.
Η γενική εισαγγελία ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι άρχισε τις έρευνες για τη διαλεύκανση των θανάτων και όλων των χθεσινών γεγονότων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: