ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011


Γ. Παπανδρέου: "Κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια"...ναι τζεφρι ορθια, αλλα με κεφαλι προς τα κατω!!!


Το πρόγραμμα των αλλαγών που εφαρμόζει η κυβέρνηση προς όφελος της χώρας και των πολιτών της θα συνεχιστεί και το 2011, τόνισε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε σύντομη παρέμβασή του κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή κυβερνητικών και κομματικών στελεχών που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.




    Ο κ. Παπανδρέου επέμεινε στην εφαρμογή του προγράμματος με βάση το οποίο, όπως είπε, "κρατήσαμε όρθια την Ελλάδα", αποδίδοντας στην επιτυχία αυτή της κυβέρνησης στο γεγονός ότι διαθέτει και εφαρμόζει ένα συγκεκριμένο σχέδιο.



    Ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση αναγκάσθηκε να πάρει "και αποφάσεις που πόνεσαν", αλλά οι εξελίξεις ήταν τέτοιες που δεν άφηναν άλλα περιθώρια. Παρά την αλλαγή των συνθηκών και όποτε αυτές κι αν αλλάζουν, "οι αξίες μας παραμένουν ίδιες, ο στόχος μας παραμένει ίδιος" υπογράμμισε επίσης ο κ. Παπανδρέου.

    Ο στόχος, όπως προσδιορίσθηκε από τον Πρωθυπουργό, είναι "μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη, κράτος δικαίου, μια Ελλάδα παραγωγική, δημιουργική που σέβεται τον πολίτη και δίνει προοπτική στους νέους".

    Τα θέματα αυτά συζήτησε ο κ. Παπανδρέου και κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γεγονός το οποίο αποδίδεται στην πίστη του Πρωθυπουργού ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζει η κυβέρνηση πετυχαίνει το στόχο της και ταυτόχρονα της δίνει "ανάσες", ώστε να ρίξει βάρος και σε άλλα θέματα, όπως τα κοινωνικά, αλλά και στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, με πρωτοβουλίες και παρουσίες όπως στο Ερζερούμ.

    Η δυνατότητα της κυβέρνησης να ασχολείται, πλέον, και με θέματα που δεν έχουν στενή σχέση με την προσπάθεια σωτηρίας της χώρας, κάνει περισσότερο αισιόδοξο τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος, χωρίς να παραγνωρίζει τις δυσκολίες, ανέφερε στη σύσκεψη πως "όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες, τον στόχο μας θα τον πετύχουμε". Λίγες ώρες νωρίτερα, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον κ. Παπούλια, είχε πει ότι "όλοι μαζί θα τα βγάλουμε πέρα".

express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: