ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Σοβαρό πρόβλημα στη μέση ο Κουμορτζί

Αποκαλυπτικά στοιχεία σοκ που θέτουν την επικείμενημεταγραφή του Μπερνάρ Κουμορτζί απο τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό σε κίνδυνο να μην πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του "balla.gr" ο Γκανέζος μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η μεταγραφή του στους Πειραιώτες είναι πλέον αβέβαιη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Αφρικανός ανασταλτικός χαφ, αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση το οποίο χρειάζεται να αντιμετωπισθεί με δέουσα σοβαρότητα, προκειμένου να μην διογκωθεί στο έσχατο. Τα στοιχεία και τα ερωτήματα που προκύπτουν από τον....


τραυματισμό που φέρει ο Κουμορτζί είναι τα εξής:

1. Ο Κουμορτζί ταλαιπωρείται αρκετό καιρό με τον εν λόγω πρόβλημα, και έχει υποβληθεί σταδιακά σε εξετάσεις με τις τελευταίες να δείχνουν ότι το πρόβλημα του είναι πιο σοβαρό απ' ότι αναμενόταν. Το ερώτημα είναι αν ο Πανιώνιος γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασης του παίκτη και το απέκρυψε προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.


2. Τι έχει στην πραγματικότητα; Από διασταυρωμένες πληροφορίες ο Γκανέζος πάσχει από κοίλη μεσοσπονδυλίου δίσκου. Δηλαδή, στην επόμενη πιο έντονη φάση, είτε σε προπόνηση, είτε σε αγώνα, θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, πράγμα που θα τον κάνει να απουσιάσει για αρκετό καιρό από την αγωνιστική δράση.


3. Το ερώτημα που προκύπτει όμως από όλη αυτή την ιστορία είναι αν στον Πανιώνιο γνωρίζουν το συγκεκριμένο γεγονός ή αν η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε εν αγνοία του Ολυμπιακού και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση!

Στις τάξεις του Ολυμπιακού, πλέον, πρέπει να προσέξουν να μην πέσουν σε αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του Ουρτάδο, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι παρόλο που στην Ισπανία ήταν γνωστό ότι ο 31χρονος μέσος είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Κάτι που αποδεικνύεται στις λίγες συμμετοχές που έχει με την ερυθρόλευκη φανέλα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, λόγω απουσιών από μικροτραυματισμούς.
balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: