ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011


Τι δουλειά έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στο ...«Ελευθέριος Βενιζέλος»;
Η ισπανική ACS σε συζητήσεις με την γερμανική Χόκτιφ για ένα deal που αν γίνει θα αλλάξει τα κατασκευαστικά δεδομένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο...

Η πληροφορία εφόσον επαληθευτεί στην πράξη θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι στο τέλος της κρίσης, όλα γύρω μας θα έχουν αλλάξει. Ο λόγος αφορά στο ενδεχόμενο πώλησης του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην ισπανική ACS, αν ο γερμανικός όμιλος Χόκτιφ, στον οποίο ανήκει σήμερα, περάσει κι αυτός, στο σύνολο του, στον έλεγχο των Ισπανών. Οι διαπραγματεύσεις σε κεντρικό επίπεδο φέρονται να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και μάλιστα να προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς προς ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν γίνει το deal, θα γίνει σε επίπεδο ομίλων,, γεγονός το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξει άρδην το τοπίο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε διεθνές επίπεδο.

Η ACS έχει και σήμερα παρουσία στη χώρα μας, καθώς συμμετέχει στην κατασκευή μεγάλων οδικών αξόνων (Ιονία οδός κα), ενώ βασικός της μέτοχος είναι ο νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Χόκτιφ πάλι θεωρείται και είναι κολοσσός στον κλάδο της, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν την εμποδίζει να συζητά το ενδεχόμενο μιας στρατηγικής συμμαχίας. Η οποία, λόγω του «Ελευθέριου Βενιζέλου» θα έχει κι έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: