ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ.ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΒΑΡΥΤΗ ΒΑΖΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ Ι4 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ


Πραγματικά δεν έχει όριο η απανθρωπιά ορισμένων αξιωματικών και διοικητών. Φέρονται με απαράδεκτο τρόπο στους φαντάρους, βρίζοντας και μειώνοντας συστηματικά την προσωπικότητα τους, κατά παράβαση του στρατιωτικού κανονισμού, των πάγιων διαταγών και του κοινού Ποινικού Κώδικα, αλλά και αυθαιρετούν συστηματικά θέτοντας την υγεία τους σε κίνδυνο.
Είναι χαρακτηριστικά τα όσα καταγγέλλουν φαντάροι που υπηρετούν στο Στρατόπεδο Βαρύτη στο Γουδί (πλησίον badminton), όπου τους μετέθεσαν οι στρατιωτικές υπηρεσίες ώστε να είναι δίπλα στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.
Ο διοικητής Αντισυνταγματάρχης Μπαρμπόπουλος, βάζει στρατιώτες με σωματική ικανότητα Ι4 να κάνουν σκοπιά! Αφού τους βρίσει, λέγοντας ότι «αποτελούν ντροπή για τον Στρατό».
Από την άλλη μεριά αποκαλύπτεται ξανά ότι ο θεσμός της κατ' εξαίρεση μετάθεσης ουσιαστικά αποτελεί βραχνά για τους φαντάρους με πραγματικά προβλήματα υγείας: είτε οι κατ' εξαίρεση μεταθέσεις δε δίνονται εξαιτίας της αυθαιρεσίας αξιωματικών και διοικητών, είτε ακόμη και αν δοθούν, μεταθέτουν τους στρατιώτες σε συγκεκριμένες μονάδες, που παρουσιάζουν εικονική δύναμη ικανών φαντάρων να εξυπηρετήσουν όλες τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα φαντάροι με προβλήματα υγείας να διακινδυνεύουν να μείνουν ανάπηροι εκτελώντας υπηρεσίες που οι υγειονομικές υπηρεσίες τους έχουν απαγορέψει, και ταυτόχρονα μένουν πολύ καιρό χωρίς έξοδο αφού «οι υπηρεσίες δεν βγαίνουν»!
Από την άλλη μεριά, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ανεξάρτητα αν κυβερνά ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιεί τις κατ' εξαίρεση μεταθέσεις ως μηχανισμό πελατειακών σχέσεων. Χαρακτηρίζει τα βύσματα των νεολαιών των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τους γόνους των πλουσίων ως Ι3-Ι4 και τους εξασφαλίζει μετάθεση στο Πεντάγωνο ή κοντά στα σπίτια τους, απαλλάσσοντας ουσιαστικά της θητείας!

Εμείς καλούμε άμεσα το ΓΕΣ και τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλο και Π.Μπεγλίτη να απαντήσουν άμεσα στις καταγγελίες, τιμωρώντας παραδειγματικά τον συστηματικά παρανομούντα Αντισυνταγματάρχη Μπαρμπόπουλο, αντιμετωπίζοντας υπεύθυνα και με ανθρωπιά τους φαντάρους.
Ο Μπαρμπόπουλος και ο κάθε Μπαρμπόπουλος αποτελούν ντροπή για την κοινωνία μας, για το ΓΕΣ και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που τους ανέχεται.
Καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά στην αναφορά. Να αρνηθούν την εκτέλεση υπηρεσιών που παραβαίνουν τις γνωματεύσεις του Υγειονομικού.
Να ζητήσουν να βγουν Παραπονούμενοι στα ανώτερα κλιμάκια, στο ΓΕΣ και στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, όπως έχουν κάθε δικαίωμα από τις προβλέψεις του Στρατιωτικού Κανονισμού, απαιτώντας την αντιμετώπιση των αυθαιρεσιών, τη βελτίωση των συνθηκών και την τιμωρία των αυθαιρετούντων αξιωματικών.

Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ

Άμεση ανάγκη για την κατοχύρωση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ των ΦΑΝΤΑΡΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΑΡΥΤΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

Κύριοι, μην έχοντας άλλο όπλο για να αμυνθούμε πέραν του λόγου μας σας στέλνουμε το παρόν κείμενο. Είμαστε στρατιώτες που υπηρετούν στην Αθήνα. Η μονάδα μας επανδρώνεται μόνο από Ι4 στρατιώτες και αυτό γιατί τα προβλήματα υγείας του καθενός από εμάς (16 στο σύνολο) είναι τόσο σοβαρά που ο στρατός αποφάσισε να μας μεταθέσει στην εν λόγω μονάδα για την ασφάλεια μας (υπάρχουν στρατιώτες με επιληψία, βαρύ άσθμα, σπασμένη μέση, κοκ).

Ο στρατοπεδάρχης του στρατοπέδου Βαρύτη που βρίσκεται στο Γουδί στο badminton, κος αντισυνταγματάρχης Μπαρμπόπουλος σε μια άνευ προηγούμενου ένδειξη υπεροχής εξουσίας και φασισμού, θεωρώντας πως είμαστε ντροπή για τον Στρατό μας υποχρεώνει να κάνουμε σκοπιές τις οποίες δημιουργεί από το πουθενά χτίζοντας ένα φυλάκιο εδώ κι εκεί. Όταν του εφιστούσαμε την προσοχή στο γεγονός πως είμαστε άνθρωποι με προβλήματα υγείας μας απάντησε "οποίος δεν μπορεί, να πάρει αναβολή". Υπάρχει φαντάρος, που από τις πολλές σκοπιές (μας πάει 6-1) επισκέπτεται ιδιώτη γιατρό κάθε εβδομάδα για να του αφαιρέσει το υγρό που δημιουργείται στο γόνατο του από την ορθοστασία. Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Καθημερινά υποβαθμίζουν την αξία της ζωής μας και της προσωπικότητας μας. Βοηθήστε μας. Που πρέπει να απευθυνθούμε; Ποιος μπορεί να μας ακούσει και να κάνει κάτι; Ευχαριστούμε θερμά.

ΠΡΕΖΑ TV