ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...ΚΟΚΚΙΝΕ ΝΤΑΝΥ

ΧΟΡΕΥΤΟ-ΠΑΡΙΣΑΙΝΑ 2008

Η παρίσαινα, προστατευμένη μάλιστα από το NATURA 2000, ήταν μια παραλία παρθένα, ανέγγιχτη από οποιαδήποτε εκμετάλλευση, ιδανική για ελεύθερη κατασκήνωση, γνωστή ως παραλία γυμνιστών, δίπλα από το Χορευτό Ζαγοράς στο Ανατολ. Πήλιο με μοναδική πρόσβαση ένα μονοπάτι (παλιό καλντερίμι).
Πιο συγκεκριμένα, έχει καταστραφεί το δασάκι της παραλίας που είχε αναπτυχθεί πέριξ μιας πηγής που βρίσκεται εντός ορίων αιγιαλού και έμπροσθεν του κτήματος τους τέως δημάρχου Ζαγοράς. Σήμερα έχουν απομείνει 3 δέντρα.
Ως δήμαρχος, διάνοιξε δρόμο μέσα σε ρέμα, τσιμεντόστρωσε μέρος του, δημιουργώντας πρόσβαση αυτοκινήτων στην αμμουδιά όπου πλέον παρκάρουν.
Φυτεύτηκαν στύλοι ΔΕΗ στην αμμουδιά, με κονδύλια της δημαρχίας, προς ηλεκτροδότηση της υπό κατασκευή καντίνας του.
Ως ιδιώτης πλέον, κατασκεύασε δρόμο πρόσβασης αυτοκινήτων από την αμμουδιά προς την καντίνα του στη θέση του κατεστραμμένου δασυλλίου.
Παρά τις καταγγελίες και τις κινητοποιήσεις, οι αρχές αδιαφόρησαν και ευνόησαν να βρει ο τέως δήμαρχος μιμητές από ιδιοκτήτες παρακείμενων κτημάτων.
Έτσι σήμερα, μπαζώνονται ρέματα και στήνονται σπίτια, ανοίγονται δρόμοι από την αμμουδιά προς τα κτήματα μετατρέποντας την αμμουδιά σε δρόμο και το φυσικό τοπίο σε τσιμέντο!
Θυσία όλα στην ιδεολογία της “ανάπτυξης” και της καταστροφής της φύσης.
Η μόνη ελπίδα είναι να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις για το δικαίωμα να κοιμάσαι κάτω από ξάστερες βραδιές στην αγκαλιά της μάνας γης και να ξυπνάς απολαμβάνοντας τους ήχους της θάλασσας, των πουλιών και του δάσους.
Για το δικαίωμα της ζωής.
POSTED BY KALIVIOTIS

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ

ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????


ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...ΒΑΛΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ -Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α- ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ(ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ)...ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΟΛΑ? Τ-Ο--Μ-Ι-Σ-Ο-Σ --Μ-Ε-Γ-Α-Λ-Ω-Ν-Ε-Ι-