ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Με λιωμένο κερί και πιθανόν και οξύ ένας ασυνείδητος βασάνιζε το κουτάβι του, μέχρι που οι γείτονες ειδοποίησαν φιλοζωικό σωματείο και την αστυνομία π

Με λιωμένο κερί και πιθανόν και οξύ ένας ασυνείδητος βασάνιζε το κουτάβι του, μέχρι που οι γείτονες ειδοποίησαν φιλοζωικό σωματείο και την αστυνομία που το γλύτωσε σε κακή κατάσταση

Έλουζε το κουτάβι του με καυστικές ουσίες και λιωμένιο κερί ένας ασυνείδητος ιδιοκτήτης στην Καλλιθέα τον οποίο σταμάτησαν γείτονες που ειδοποίησαν φιλοζωικό σωματείο και την αστυνομία.

Όπως αποκαλύπτει το φιλοζωικό σωματείο Αδεσποτολόγιο, ο ιδιοκτήτης με το επώνυμο Ταχταλόγλου βασάνισε το κουτάβι του ηλικίας 5-6 μηνών, αλλά οι γείτονες που άκουγαν το κλάμα του και επενέβησαν. Ειδοποίησαν το φιλοζωϊκό σωματείο και την αστυνομία και του πήραν το κουτάβι που φέρει εκτεταμένα εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα ενώ πάνω βρέθηκαν υπολείμματα από λιωμένο κερί. Μάλιστα σε κάποια σημεία παρουσίασε έντονη σήψη.

Το σκυλάκι έχριζε άμεσης κτηνιατρικής περίθαλψης και η κατάσταση έδειχνε κρίσιμη για την επιβίωσή του, ενώ και με την συμφωνία της αστυνομίας παραδόθηκε σε μέλος του σωματείου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφερθεί στον κτηνίατρο.

Όπως τονίζει το σωματείο ο βασανισμός ήταν συστηματικός και δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Από τη πλευρά του το σωματείο ζήτησε από τις αρχές, το κουταβάκι να μην επιστραφεί στον ιδιοκτήτη αλλά να παραμείνει στην φροντίδα του προσωρινά μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ παράλληλα ζητά και να απαγορευτεί στον κύριο Ταχταλόγλου να αποκτήσει οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο αλλά και για την τιμωρία του με το μέγιστο της ποινής που ορίζει ο νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: