ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Τοποθετήθηκε ο ανδριάντας του Κ. Καραμανλή, στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

  1. Γιατί ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να γίνει ανδριάντας στον Κωνσταντίνο Καραμανλή; Θα ξεχάσουμε αυτά που μάθαμε; Μήπως ξέχασαν ότι ο Καραμανλής ο παλιότερος:

    1). ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ στο εξωτερικό πριν την χούντα και εμφανίστηκε αμέσως μετά;

    2). Ο ίδιος άφησε να εκτραφεί το καθεστώς παρακράτους και τρομοκρατίας με τις εκλογές της "βίας και νοθείας το 1961 και αργότερα την δολοφονία του Γ.Λαμπράκη(από το παρακράτος);

    3). Έπεσε η δημοκρατία και έλειπε στο εξωτερικό, εισέβαλαν οι Τούρκοι στην Κύπρο και απουσίαζε. Γιατί λοιπόν να γίνει ένας...


    ανδριάντας 5 μέτρων στον Καραμανλή; Για ρωτήστε τους παλαιότερους, αν τον έφεραν ως λύση ανάγκης στην Ελλάδα με το Γαλλικό προεδρικό αεροσκάφος.

    4). Από την κυβέρνηση του δεν δημιουργήθηκε μηχανισμός ελέγχου του Τύπου και της πληροφόρησης, με σκοπό τη στήριξη ενός ουσιαστικά αυταρχικού καθεστώτος; Ο μηχανισμός αυτό αποτελούνταν από στρατιωτικούς και έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, οι μισθοί των οποίων καλύπτονταν από μυστικά κονδύλια της Γενικής Διεύθυνσης Τύπου και Πληροφοριών (ΓΔΤΠ) και της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ). Οι αξιωματικοί που αποτελούσαν το μηχανισμό αυτό αξιοποίησαν αργότερα την εμπειρία τους επιβάλλοντας τη δικτατορία!

    Μην τρελαθούμε κιόλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: