ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μπαμ και κάτω!
"Τύφλα" να'χουν τα λιμενικά πλοία!

Ιωάννα Κωστοπούλου


Τον έψαχναν εδώ και μέρες... Άδικος όμως κόπος για τα λιμενικά πλοία της Αιγύπτου. Ο καρχαρίας που έσπειρε τον τρόμο στις ακτές του Σαρμ ελ Σεικ της Αιγύπτου, που τραυμάτισε 4 και δολοφόνησε 1 άνθρωπο τις προηγούμενες μέρες, δολοφονήθηκε από Σέρβο τουρίστα και μάλιστα καταλάθος!

Ο κύριος τουρίστας κολυμπούσε αμέριμνος στο γνωστό θέρετρο, όταν ξαφνικά έδωσε ένα δυνατό χτύπημα με το αριστερό του πόδι στο κεφάλι του καρχαρία και τον αποτελείωσε!

Ο Ντράγαν Στέβιτς τύφλα στο μεθύσι επιδείκνυε τις κολυμβιτικές και όχι μόνο ικανότητές του, μαζί με τον φίλο του Μιλοβαν Ουμπιπαρι. Οι άνθρωποι, έχοντας περάσει όμορφα όλο το βράδυ, θέλησαν να αποθανατήσουν την ανατολή βγάζοντας φωτογραφιες απο τον βραχο της περίφημης ακτής. Μετά τις φωτογραφίες,ο Στέιβιτς ζεστάθηκε και αποφάσισε να κάνει άνα θαρραλέο άλμα από ψηλά!

Για καλή του τύχη πήδηξε ακριβώς πάνω στο κεφάλι του καρχαρία και όχι στα δόντια του!
Μετά από την "πτώση¨οι αιγυπτιακές αρχές διαπίστωαν πων ο ¨καταζητούμενος¨καρχαρίας ευρέθη και μάλιστα νεκρός χάρην στο μεθύσι του Στέβιτς!


Οι αρχές της Αιγύπτου, επιβράβευσαν τους δυο τουρίστες, αφού κατάφεραν να σώσουν την τουριστική περίοδο.


Το Υπουργείο Τουρισμού ευχαρίστησε επίσημα τους Σέρβους τουρίστες, και λέγεται οτι η κυβέρνηση της Αιγύπτου θα τους χαρίσει δωρεάν διακοπές για τα επόμενα 10 χρόνια!

http://news.youropia.gr


ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΟΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: