ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν διακινητές λαθρο-μεταναστών...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τέσσερις διακινητές και δεκαέξι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν στην περιοχή των Κήπων Έβρου από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών

Τέσσερις αλλοδαποί διακινητές λαθρομεταναστών συνελήφθησαν στην περιοχή των Κήπων Έβρου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, σε συνεργασία με αξιωματικούς του FRONTEX.

Την Τετάρτη το βράδυ εντοπίστηκαν στην περιοχή Γεμιστής μια ομάδα περίπου είκοσι λαθρομεταναστών. Αστυνομικοί σε συνεργασία με τους αξιωματικούς της FRONTEX τους παρακολούθησαν, και λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν τρία άτομα, που ανέβηκαν σ' ένα λόφο για να ελέγχουν την κατάσταση. Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψαν στην ομάδα, πήραν τρία άτομα και επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.

Το όχημα ακολούθησαν οι αστυνομικοί και μετά από λίγη ώρα το σταμάτησαν και συνέλαβαν τον οδηγό και τους τρεις λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο αρχικό σημείο και συνέλαβαν και τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες. Οι διακινητές προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Συνολικά συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές και δεκαέξι λαθρομετανάστες που θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολη

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: