ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η εμπόλεμη ζώνη της Πάτρας και η κυρία Νταλάρα…


Σε εμπόλεμη ζώνη τείνει να μετατραπεί η παραλιακή περιοχή της Πάτρας, καθώς συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά οι συγκρούσεις μεταξύ πολυάριθμων ομάδων οικονομικών μεταναστών για τον έλεγχο των θέσεων, δίπλα στο λιμάνι, ώστε να διευκολυνθεί η διαφυγή τους προς την Ιταλία.
Οι φορείς της πόλης έχει περιορισθεί σε ρόλο παρατηρητή, ενώ η αστυνομία απλώς προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση, κάνοντας χρήση χημικών. Ωστόσο, όσο η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα απέναντι στο πρόβλημα, προσβλέποντας στην αυτορύθμισή του, ελλοχεύει ο κίνδυνος οι συμπλοκές να λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να θρηνήσουμε θύματα.
Σήμερα στην Πάτρα διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες (σε πρόχειρα παραπήγματα και εγκαταλλειμμένα βαγόνια του ΟΣΕ ) περισσότεροι από 1000 μετανάστες. Αποτελεί δε κοινό μυστικό ότι καθοδηγούνται από κυκλώματα δουλεμπόρων, που θησαυρίζουν εκμεταλλευόμενοι το δράμα τους.
Η νέα δημοτική αρχή, που........... αναλαμβάνει σε λίγες μέρες, πρέπει πρωτίστως να υπενθυμίσει στην αρμόδια για το μεταναστευτικό υφυπουργό, Α. Νταλάρα, ότι ο ρόλος του μέλους μιας κυβέρνησης είναι τελείως διαφορετικός από εκείνον του μέλους ενός clubσυνάθροισης κοσμικών κυριών…

Δεν υπάρχουν σχόλια: